Ako uzmete neciji video, sada automatski vas pronalazi vlasnik videa i stavlja se reklama na video i njemu ide zarada. Ovi su zaebali vek iz Mete
Koja korist od toga kad mi ne mozemo zaradivat na reklamama na videima
Odličan potez. Win-win za obje strane. Vlasniku novac od reklama, a vi i dalje možete razvijati stranicu jer vam neće brisati klipove zbog autorskih prava, ako sam dobro razumio?
Šta je tu čudno, tako je i na yt?
Da, ispod bude označeno čiji je video. Samo ne znam da li dobiješ neku kaznu…
Nakon što je Facebook uništio male i nezavisne, sad isto radi i Google
“U rezultatima pretraživanja sada se forsiraju veliki i poznati brendovi, dok manji i nezavisni blogovi i stranice padaju u drugi plan”
Googleov potez šokirao mnoge korisnike i vlasnike internetskih stranica - N1 (n1info.hr)
Stranica od 667 pratioca, ukljucene reklame i sve ide kao mled i mlijeko. Ono sto sam primetio jeste da sve od vas zavisi, ako sa placenim reklama dovedete ljudi koji su navikli da posecuju web sajtove onda cete imati posetu na sajtu, ako odaberete naprimer kampanju za konverzacije, onda ce vasa stranica imati brdo konverzacija ali bez poseta na sajtu. Bukvalno u danasnje vreme mozes odabrati ljude kakve zelis za svoj projekta sto je po meni mnogo dobra stvar sa Facebook oglasavanjem!
Prirodan domet nije smanjen ako se zna sta se radi, jer ima danas kada ne pustam reklame a ljudi i te kako klikcu na podeljene linkove, jer sam pre toga dovodio bas takav tip ljudi. Ne znam kako ali Facebook ima to sve pod kontrolom.
vidim na forumu sve češće prodaju fb stranice, evo ja ovu otvorio prije 14 dana i ima 13k folovera, ako ko’ oće kupit
ko kaže da rič ne radi
Jel vama radi fb, ja ne mogu pristupiti stranicama ni meti, vidim na twiteru se isto raja zali
Jel koristi iko ove channels? Dobio sam sad mogucnost da napravim na svim stranicama, nisam do sad imao
Sta je to i gdje se pravi, mozes li postavit link ili screen
Koja tematika ti je stranica?
googlaj facebook channels
Facebook ne dozvoljava oglas za bilo što osim 18-65+ plublike za cijelu Hrvatsku. Što god da promjenim kaže mi da nema dovoljno publike i ne mogu pustiti oglas
I tako već danima…
@s.perkovic ne ni trebao ovako puštati reklame. Mnogo je bolje da odeš u Ads Manager i odradiš detaljno targiranje.
zavisi kako te pogodi algoritam, kako te bog pogleda, to je 90%, a ti onda navlacis onih 10% gore dole
Kod nas Bog “dometa” jedino gleda one što mame s lažnim oglasima za prodaju lijekova. Čak su i kuću Danice Grujičić zapalili, žena dobila i batine, pobili se u parlamentu itd, sve za prodaju I što je najgore, ljudi misle da je sve to tako. Bruka komentara i reakcija. Al moram priznat da su dobro odradili, AI priča kao prava
pozdrav
da li neko od vas ima problem sa postovima na fb sa websajtova koji su registrovani kod Hostingera ?
kod mene na dosta postova sa vise web sajtova i na vise fb stranica nema featured image,zatim nemoguce je odraditi opciju refresh share attachment posle editovanja posta u wrodpressu , jer i dalje povlaci stari post prije editovanja .donekle sam problem uspio da rijesim preko fb debuggera ali me nervira da bukvalno svaki post moram provuci kroz debugger 100 puta da bi se pojavila slika u postu na fb ili ga editovao
kontaktirao sam support na Hostingeru evo vec 7 dana me zavlace bice danas sutra ,rade sa fb develop timom vec me pocinju da iritiraju
Isti problem. Traje 10 dana. Pisao sam im 1000 poruka i samo isti odgovor imaju problem, rjesice. Bas iritiraju