Geek.hr je prodan drugoj tvrtci

Kao što neki već znaju, geek.hr od prošlog mjeseca više nije u vlasništvu moje tvrtke. Forum bi trebao ostati aktivan, a više informacija podijelim kada cijeli transfer bude završen.

17 Likeova

Sretan odlazak u penziju :smiley:

5 Likeova

Srećno ti bilo u penziji ! Nadam se da ćeš pametno uložiti novce ili pokrenuti neki ozbiljniji biznis.
PS. dok si tu moram da te pitam nešto na PP.

Sretno i… vjerovatno opet furaš dalje… ili !? :slight_smile:

Sretno sta god da si naumio!

Ostajes li u ovom poslu ili mijenjas bransu? Kad budes nogao napisi nesto vise o tome.

2 Likeova

Sretno! Sve najbolje!

Sretno! Šta će biti sa forumom ? :slight_smile:

1 Like

Mene isto zanima šta će biti sa forumom, jer sam na objavu oglasa čekao 4 dana, i nakon toga mi je blokiran account nekakvim automatizmom jer sam objavio link svog weba na kojem nudim uslugu izrade web stranica i SEO. Tako da izgleda da neće biti dobro.

Pa ako ne želite da se i vama desi isto, preselite se na: (neka-bezvezna-domena.com)

Vjerojatno će me sada sistem opet blokirati :smiley:

4 Likeova

This user is suspended until May 1, 2026 8:00 am.

Reason: Ponovljeni spam. :rofl:

Forum ostaje aktivan, a koliko ce se njim baviti novi vlasnik, jos ne znam.

Ostajem u ovom poslu, premlad sam za penziju. Uzet cu si koji mjesec slobodno pa pokrenuti nove projekte, al sigurno nista u Hrvatskoj.

drmgooda sam ja suspendirao, oduvijek mi je isao na zivce, a sad mi je dao dobar razlog.

16 Likeova

:smiley:

Nego, neka ti je sa srećom. Odmori i polako u nove pobjede.

1 Like

Ajmo se prebaciti na drugi forum, ako ovaj ubrzo ide u pemziju

Treba pričekat, dati grace period, poštedu od mjesec dva.

Mene zanima jel cifra xxx.xxx eura :joy: i kako je doslo uopste do prodaje….

Malo je xxx.xxx za cijelu mrežu :slight_smile:

Prodo meni za xbon :sweat_smile:

Javiće nam @steelmaiden za koji mesec, šta, kako i na koji način je prodao. Sad je narode na godišnjem a vi rintajte i dalje.. :joy: Evo ja mu posla privatnu poruku al izgleda da ću se načekat za odgovora

Sad ozbiljno i ja bih isto voleo da čujem kako je došlo do kontakta , dogovora i prodaje, znam da je cifra velika jer Geek.hr koliko je meni poznato jedan je od jboljih portala u Hrvatskoj ,

2 Likeova

Kontakt je bio privatan, putem poznanika od poznanika jer nisam zelio praviti buku oko prodaje jer to cesto lose zavrsi. Na Flippu, Empireflippers i slicne marketplaceove nisam oglasavao jer imam losa prethodna iskustva. Detalje oko postignute cijene i slicno ne smijem otkrivati jer bi krsio stavke iz ugovora. U svakom slucaju sam zadovoljan, a osim Geek-a sam prodao i 50-ak drugih webova koje sam gradio posljednjih godina.

15 Likeova

Znači (ako sam dobro skužio) prodao si i 50 sajtova uz prodaju geek.hr. Ili odvojeno?

P.S.
Jel možeš pogledati privatne poruke poslao sam ti jednu. :slightly_smiling_face:

Srećno ti bilo i hvala za sve.