Godaddy Managed Wordpress hosting backup

Prodao sam stranicu na ovom hostingu, no nikako ne uspjevam uraditi backup s pluginima ni nicim, a hosting nema Cpanel. Da li je netko radio backup s ovog hostinga, da ima rješenje?

Da li si pogledao da slučajno nema FTP ?

Pristupi FTP i skini plugine i sve što ti je potrebno.

Ima, no problem je što im hosting radi neke restrikcije i blokira sve backup plugine, te se i sa Filezillom javlja problem kod backupa. Probao sam 50 rješenja i svaki put neki problem, pa me zanima ako se je tko susreo baš s ovim backupom da mi da rješenje…

Javi se na support sada imas 24/7 siguran sam da će ti pomoći.

Radim ovaj FTP trenutno backup. Je normalno da stranica ima više desetaka GB? Ima oko 60 tekstova?

Nažalost, s obzirom da su jedni od najskupljih, pomoći nema - totalno loš support. Kao da sam dobio studenta u Tcomu, pa mi kaže da probam resetirati ruter i samo u krug isto. Totalno raoozočarenje. Sve šalju na manual FTP backup. Cpanel od hostinga ne postoji. Backup preko updraft ili all in one i sličnih plugina ne uspjeva.

Hm… Ne znam kako ti onda pomoći. Ako nemaš nekih bitnih websajtova ili domena prodaj account :confused:

Ma da ja bi licno trazio da mi oni urade backup jer sam platio za tu uslugu i ne mogu mi je polovično prodati.

Tražio sam i ja. Na kraju nakon preko 10 puta kontaktiranja su mi ponudili opciju da oni u roku od 10 dana migriraju stranicu na normalan njihov web hosting, gdje ima cpanel, ali za 99.99$.

Totalno ne mogu vjerovati kakav im je support.

E stvarno sramota. Koristim njihove usluge od kako radim na interntu ( 9-10 godina) i nisam do sada imao nekih većih problema . Sve do sada što sam trebao su u roku odradili i preporučujem ih svima. Ali ovo je sada stvarno sramota. Samo me zanima da li si slučajno pogledao prije kupnje da nemaš pristup potrebnim opcijama ?

Nisam ništa provjeravao prije kupnje. Vidio sam managed wordpress i napravio. Sve je s hostingom normalno i stranica je bez problema radila, ali sada vidim da nema ni cpanel ni backup mogućnosti, da plugini ne rade za backup i slično… Kod normalnog njihovog web hostinga je sve okej, ali s ovim managed se javljaju problemi. Čitam i po netu i nisam jedini koji ima poteškoće s backupom.

Ja sam se isto razočarao i ne mogu vjerovati da mi ne mogu izaći u susret i poslati backup na mail ili negdje, kad već postoji mogućnost da idem na restore…

Piše da mogu downloadat, a ne daju tu mogućnost. Javiti ću im se sada pa tražiti da mi daju backup koji piše da mogu downloadat.

Skini na wordpress plugin wp file manager pa probaj preko njeg skinuti

1 Like

Probam, radim i preko file zille trenutno, ali dok se skine 26GB ce trebat vremena…

Kako 26gb? To je pregolemo za sajt od 60 clanaka

Neznam. folder wp content preko fillezile?

Je radim što krivo? Od desno sam samo kopirao wp content na lijevo svoj komp folder:

Dole u desnom kutu piše queue 24,3 GB još?

Radiš li česte backup-e?

NIkada ne radim backup. Godaddy dopušta svoj restore, ali ne dopušta download s ovog hostinga. Ovo je prvi put da se susrećem s backupom ikad, a baš i imam ovaj hosting koji je u totalnoj limitaciji svega.

Nisam pažljivo čitao, kako ćeš bazu (mysql) uzeti ? Ako imaš neki plan, moguće da ti i to zakompliciraju. Iako, wp ima export ali ne znam jeli to radi kako treba

Ima opcija i za mysql preuzet. Bar to…