Golemata tuga vo moja kuća

Familja me zbog siromaštva, gladi, teškog života i velikih dugova oće strpati ode:


To van je CVIJETNI LOGOR SMRTI!!
Moj čača je ko SKOJ-evac bija u logoru u Njemačkoj i priča mi je stravične priče o logorima. Oslobodila ga je Crvena Armija u završnim operacijama prodora u Njemačku.
Moj doktor Dr. Duje Stančić najbolji doktor u Šibeniku svih vremena mi savjetuje da ne iden tamo jer (citat) . “ko god je otiša tamo brzo je partija”. Dr je mislija reći - umra.
U tom logoru ima ženskih i muških ali nikada nije zabilježena ni jedna trudnoća. ZNAKOVITO!!
Moj sin, inače ekonomista, kaže da u logoru ima 3 mlade časne sestre koje će mi Ga popušiti sasvin besplatno u slavu Bogu i Majci Božjoj.
Zanima me vaše stajalište o namjerama moje familje.

Ma ti si samo revoltiran jer vec imaju webstranicu pa im neces ti ju moc napravit.

1 Like

sta ti tocno moze biti losije nego sada? imat ces jest, imat ces gdje spavat, ak se hoces druit, druzit ces se, ako ne neces itd. mislim da ti moze samo bolje biti ako je situacija takvca kakvom ju opisujes

4 Likeova

Pravo pitanje je ima li upotrebljivog Interneta tamo :).

Kompresuj im slike kada dođeš jer galerija slika se dugo ucitava…

Nema frke, može im uvaljat brojač posjeta :slight_smile:

Šalu na stranu, dom za starije i nemoćne je dobra solucija ukoliko se obitelj iz bilo kojeg razloga ne može kvalitetno skrbiti za svojeg člana.

4 Likeova

Nema meni do moje kuće!!

Ima samo jedno javno računalo a direktor kaže mojoj sestri da ga držu nizašta jer se niko od logoraša nezna služiti njime.

koliko sam razumio tu su samo stariji ljudi, kako misliš da bude trudnoća?

ima klip na internetu gdje jedan stariji štićenik miluje po glavi tako neku njegovateljicu hahahaha vrtilo se po hrvatskim portalima, u nekom domu u hrvatskoj je to snimljeno hahaha čika davore zašto da ne odete tamo, mislim da ste se po forumu žalili na samoću, vjerujem da tamo nećete biti usamljeni :smiley:

Moje je stajaliste da ukoliko se ne mozes brinuti sam o sebi da je vrijeme da razmisljas o domu za starije i nemocne.
Ne mogu se staviti u situaciju u kojoj si ti, ali po svemu sudeci sto sam procitao ja bih bio zahvalan familiji da mi zeli pomoci barem na takav nacin posto je ocigledno da trenutno niti u blizoj buducnosti nece biti pomaka.
Koliko sam shvatio ti posjedujes stan u Sibeniku kojeg bih oni preuzeli ili prodali, a zauzvrat ti placali dom, sto je svakako bolje nego da ti ga banka preuzme zbog dugovanja i da se nadjes na ulici i okoncas tako.

Ne znam koliki su tvoji dugovi, ali ako mislis da bi ti pomoglo da vratis sve dugove i da bi nastavio normalno zivjeti kao zadnja opcija bi mi bila gofundme kampanja, engleski ti je dobar da objasnis u kakvoj si situaciji i nadas se da ce ti netko pomoci.

Na forumu ti je X ljudi pokusao pomoci, ali si ih ti zaustavio prije negoli su bilo sto pokusali uopce, tako da nazalost ovdje su si svi pustili mira od tebe i tvojih stranica, od zupe, strica, svedjana, turopoljcana itd.

Uglavnom kako bilo da bilo sretno.
Misljenja sam da ti obitelj zeli najbolje.

Pa jeba te i ja san stari čovik a stoji mi ka drška od lopate!!

3 Likeova

Evo ti prilike za zaradu u domu.

1 Like

Ma znate šta meni smeta u tom logoru? Pušiti se smi samo na krovu. A šta ako padnen s krova? Nesmin primati Prijateljice Noći! Nemaju night club, Balkan Cabaret ni Narodni Kažin. Nemaju kino u kojem bi se vrtili isključivo spotovi sa PornTube. Imaju samo Rimokatoličku crkvu a nemju Dvoranu Kraljevstva za Jehovine Svjedoke, Hrana je za povraćati. Logoraši su sad pod ključen s maskama… Ja volin slobodu!

Spavas tamo i hranis se i po danu lutas gdje hoces…ili cak po noci, osim ako je to stvarno zatvor gdje imas odredeno vrijeme za izaci vanka, onda je to teski shit.

Upravo tako. Nema slobode, sve je na uru. A sad je stvarno zatvor zbog histerije oko korone,

za tango je potrebno dvoje

:smile: :+1: :cup_with_straw: :hearts:
A može i troje. Dvi Prijateljice Noći i ja.

1 Like

Opa… Ima se, može se. :slight_smile:

Nema se prijatelju.
/2020/

To ne vridi za mene. Mogu hodati maximalno 50 metara.