Evo prekjučer dobio upozorenje u adsense sučelju da mi najposjećenija stranica sa flash igrama krši pravila. Naslov upozorenja je: “Poticanje slučajnih klikova” a pojašnjenje je na engleskom i glasi: Publishers are not permitted to encourageusers to click on Google ads in any way. This includes any implementation that may encourage accidental clicks, such as placing ads near flash games or navigation bars, or placing ads and site links
extremely close together. Please visit our help center for ad placement policies. You can also watch the recording of previous ad placement hangout.
I ja glupan umjesto da smo odmaknem reklamu od igre krenem raditi sve ponovo. Ali uspio sam sve riješiti, prebacio sam stranicu sa WP na AVarcade script. Medjutim, stranica sa flash igrama i sa slicnom (ako ne i identicnom) temom ima na internetu mali milion. Pa se ja sad pitam da li su svi oni dobili upozorenje, ili se upozorenje salje samo onda kad pocnes malo ozbiljnije zarađivat, pa ti se stranica ručno pregledava ? Ja sam konkretno dobio upozorenje za stranicu gdje je sama igra, i gdje se iznad i ispod igre nalaze 2 bannera 728x90 . Moja stranica identicna kao ova, recimo: http://www.playdoraemongames.com/