Pozdrav,
ograničio mi je Ad Sense račun zbog nevažećeg prometa. Nemam pojma šta sam uradio.
U junu su mi poslali ono upozorenje da mi se račun provjerava zbog nevažećeg prometa i da je ograničen ali nije se ništa mijenjalo i neki ovde na forumu su mi rekli da je to uobičajno. Sad mi je račun ograničen i prikazuje se puno manje oglasa. RMP spao na 0,02 ![]()
Pokušavam shvatiti šta sam uradio. Pozivao sam čitatelje portala na drugim mrežama da prate moj youtube kanal. Neposredno prije ove odluke povezao sam youtube i ad sense jer sam ispunio onaj idiotski uslov i stekao 1000 subscribera. Nikad u životu ništa teže nisam skupio. Ipak aplikacija mi je za yt mi je odbijena jer ima nekog reused contenta tako da kanal nikad nije profunkcionisao ali je povezan na ad sense. Nakon ovoga uslijedila je i suspenzija cijelog račina iako mi youtube nikad nije ni bio aktivan niti sam šta zaradio na njemu. Druga pravila koja čitam nisam prekršio a za ovo pozivanje da vas prate na youtube kanalu nisam siguran da je zabranjeno.
Koristim pored njega i MGID od januara pa ne znam da li on možda uzrokuje neki problem sa ad sense.