Google algoritam apdejtovi

Jeste imali 2.1. veliki pad u pozicijama i da se sljedeći dan sve vratilo na staro. Kod mene ista stvar na 4 sajta

Ima li novosti kod vas? Viđeh da je gugl sahranio par mojih domaćih AI sajtova

Glavni sajt mi u poslednjih 10ak dana ima manje više istu posetu, možda 10% više u proseku. Tu je odnos neki 60% AI i 40% originalni tekstovi.

Imam sajt za dotu 1 on ima slabiju posetu ali mislim da je zbog toga što je završena sezona turnira pa se sad unormalila posećenost. Imam i jedan noviji sajt ali tu mi je mali uzorak posete, pošto prema GSC bude 20ak klikova samo dnevno.

kog datuma je bila sahrana

4 februar po srč konzoli

uf, nema kod mene nista unakazeno

Kakve su ti metrike na tim sajtovima na AdSensu, jel si uspeo na svim njim dobiti adsense? Kako bi poredjao sajtove po posecenosti (po jezicima)? Da li si uzeo neke backlinkove za neki od sajtova i radis li samo SEO ili uz neke i FB recimo?

nisam radio nista, sve je sa googla… na jednom francuskom su me odbili jedno triput, i to je to, a dobio sam msm na 14 sajtova adsens… Imam sad mozda 2k posjete na sajtovima gdje nisam dodao/nisam probao, pa cu vidjeti da buacim, jer mi je do mozda 4-5e dnevno, a nije za bacit

1 Like

Francuski. Taman planiro sredjivat za Adsense, bilo bi 50-60e mjesecno

Koliko brzo odobravaju/odbijaju AdSense na novim sajtovima?

Meni su do sad se uvijek brzo javljali, i uvijek odobravali. Sad zaglavilo danima na “getting ready”. Imam los osjecaj, cim ovoliko dugo traje

1 Like

Nema pravila… nekad bas brzo u roku dan dva… nekad otegnu po 2 sedmice… Al uglavnom kad otegnu, onda mi se cini vece sanse za rejection

2 Likeova

Meni od zadnjih 8 sve za do 3 radna dana. Imam i 3 odbijanja sto je bas steta skoro 5k posjeta.

Nevjerojatno, nadam se da ce se vratiti…

1 Like

E prosao sajt kod AdSense upravo, a vec sam mislila da ce ga odbiti. Sajt je nov i nema posjeta jos.

Uf! Bas da popizdis. Nije lako doci do 5k, i onda te oni docekaju…Znas li zasto? Jesu jednom odbijali ili vise puta ?

Ja sam na ovom imala AI slike, pa sam ih u medjuvremenu zamijenila sa pravim, na naslovnoj, ne na cijelom sajtu. Ne znam da li su za to sad pustili, mogu nagadjati samo…

1 Like

Vise puta. Kazu tanak i nekvalitetan sadrzaj. Ali vidis sva tri su sa ociglednim AI slikama.

@Kosana ok , ali kakve veze to ima sa Google algoritam apdejtom? Zašto @admin ne očisti ovu temu?

Sajt zapušten nekoliko godina.
Prošlo ljeto krenuo pomalo raditi.
Ovo je za jedan generički long-tail izraz
Slučajno krenuo raditi prije nego je krenuo dolje.
Nisam ni gledao tada.
Baš je dugo trebalo da pređem s pozicije 2 na 1