Da znam da je mlado Nego nisam se zadnje 2-3 godine uopšte obazirao na google posjete.
Prije je bilo mnogo lakše
Da znam da je mlado Nego nisam se zadnje 2-3 godine uopšte obazirao na google posjete.
Prije je bilo mnogo lakše
Jedan klik na 200 impresija nije uopce lose. Meni neki sajtovi imaju 1:1000 ratio.
A mozda je i taj jedan moj kad sam provjeravao indeksira li A sto kaze nije to strasno, nov sajt… Da hoce samo impresije nastavit dobrom putanjom
Jel vas pogodio ovaj zadnji updejt?
Meni Ai msm da je skreso u prosjeku nekih 15% (mada tesko vdijet posto je petak, a tad mi bude posjeta svakako slabija); dok one druge (sto su djelomicno AI) podigo za 10%, al eto, posotji dobra korelacija zimedju toga sta je pogodjeno a sta ne. Sve u svemu, opet negdje na nuli, al bi radije da sam u minusu a da znam da AI raste
Google released the November 2024 core update on November 11. The rollout may take up to two weeks to complete…
Ja cekla apdejt da Gugl “shvati svoje greske”, kad ono - sahranio mi i nadu za sajt koji je bio na umoru od proslog apdejta. Katastrofa.
Sad prvi put gledam, neki sajtovi na kojima nisam radila nista vec dugo, oni porasli. Domace sve isto kao sto je i bilo.
Uf, bolje da nisam otvaro conzolu… i vjerovatno necu do ponedeljka (kad mi updejtuje za nedelju). Upokojio mi je dosta sajtova AI… one neke starije je podigo, tako da je stanje idalje tu ngdje slicno- al je problem sto je mnoge AI skreso i sa po 40-50% (nema nijedan da je narasto nenormalno, mada ima onih koji su nastavili rasti).
Pogledo sam sad u odnosu na Adsens (posto mogu vidjeti u realnom vremenu)- mali skok, pa se mozda nadam da je vise kao korekcija, i da ce nastavit rasti a ne tonuti, al ajd ti sad znaj.
DVa Francuska. jEdan pogodjen s nekih -25%, drugi nije osjetio nimalo:
Kako gledam adsens, djeluje kao da se ovaj pad stavilizovo- tj nema vise padanja (malo vise pregleda nego ovdje za petak klikova, nekih 10% posto, sto je opet normalno u mojoj nichi pa nije da se “oporavlja”)
Ima li tumbanja kod vas? Meni fino sasjeklo neke sajtove (negdje blagi rast al generalno pad). RIP ai sajtovi, a nije jos ni 2025.
po tvom misljenju, na osnovu cega google prepozna da se radi o AI sajtu?
mislio sam na ove moje… nekoliko je fino pogodjeno
Meni sad Bing donosi vise posjeta nego Google
Kako si rekao da ti AI radi content i ja sam ga zaposlio. Meni je jučer/danas osjetan porast posjete.
Mislim da ne trebaš brinuti. Tek za 4-5 dana budemo vidjeli konačnu odluku:)
nisam optimista al vidjecemo… na ovu moju glavnu nichu, kraj decembra je obicno dodatno slab, pa cemo onda vidjet pocetkom januara sta i kako
Meni 5 komada ugasio skoro skroz. 1 ljudski. 4 AI.
Ljudski bio fino monetizovan, sa 2k dnevno na mizeriju. AI nisam ni monetizovao, a pad u prosjeku s a 100-300 posjeta na 0.
meni je preko 10 sajtova ugasilo… svi AI. Ljudski nisu imali nikakav plus. RIP. Kontao sam da ce duze trajati. Mozda sad odradit jos nesto sitno, pa cekat do sledeceg updejta. za 1000e napravit 50 sajtova, i nek se kiseli do sledeceg updejta
Brzo ih podera i meni je jedan mali pola ai pola normalan, pao sa 700 na 200 posjeta
I meni je dva sajta praktično ugasio. Oba su AI sa dobrom primjesom mog editovanja. U svaki članak je uloženo prilično truda. Razočaran.
Meni je sve to bilo sasvim ok, dok god su algoritmi zbilja barem tezili da daju bolje rezultate za posjetioce. Pa kad moj sajt ne prodje, mogu da se ljutim, ali kontam kad napravim jos bolji imacu bolji uspjeh.
Ovo sad veze nema s tim. Google gasi super sajtove i izbacuje totalno smece u SERP.