adr1
listopad 2023 14:03 9
1
Analitika mi ne radi ima par dana, nistam ništa u kodu dirao, imam oba entiteta oba ne rade
Pretraži malo forum… npr.
Pitanje u vezi novog GA4.
Jos uvijek mogu koristiti stari analytics do 1.7.2023 , ali me ovaj novi GA4 malo buni.
Na starom google analytics mi prikazuje da ima trenutno 100 osoba na sajtu, dok na novom GA4 prikazuje 1100 osoba. Sta je sada ovo, kome vjerovati? I zasto je ovolika razlika?
Hvala
Evo večeras sam dobio sljedeću poruku u Google analyticsu:
This property has stopped processing data. To continue measuring website performance, set up a Google Analytics 4 (GA4) property.
I sada gledam imam 7 od 7 postavki koje su ispunjene, ali opet GA4 ne radi.
[ga4]
Odličan ali se plaća. Moram bi uzeti custom paket ovako sam kupio skriptu, prilagodio je i stavio na web i pokazuje mi isto kao i GA samo u stvarnom vremenu ne pokazuje tocno. Ali imao sam 4-5 povratnih informacija da im ne pokazuje ok statistiku.
Stavio sam je online da je svi koriste i iznenadio sam se kad je u 13 dana skupljeno 72 korisnika i 58 web stranica koristi istu spomenuti cu https://iweb.com.hr
Tko god hoće može isprobati, a ako je neće više koristiti slobodno pošaljite ovdje poru…
GA4 radi tako vec vise od godinu dana, znam jer sam ga jos prije stavio na jedan drugi site…
adr1
listopad 2023 14:11 9
4
tebra, nisi ti dobro shvatio, nit si me pustio da ti odgovorim na temi. Onaj problem nije ni blizu mog i to se moglo zakljuciti sa mojim textom… Meni na oba entiteta prikazuje 0 pregleda, a na AdSensu stoji