Hostinger.hr zaobići u širokom luku

Nakon početnog oduševljenja zaista lijepim i funkcionalnim cpanelom slijede samo frustracije i živciranje funkcionalnošću hostinga. Da se stranice otvore treba proći cjela vječnost i onda u 90% slučaja slijedi “Internal Server Error” i sl. Ugl. apsolutno neupotrebljivo!

Ocekivano od besplatnog servisa

ovo su reseleri od www.youhosting.com mozes i ti svoj besplatni “provajder” otvorit :smiley:

sad baš gledam plans http://www.youhosting.com/en/page/plans
i pod plans piše za free verziju koji oni koriste

Backups & Uptime Guarantees = nema

zapravo backups možeš i sam raditi nego Uptime Guarantees očito nije 99.9% :smiley:

Ima i onih koji nisu reselleri pa in server ne radi uopće.

Nemoj koristit niakd free hostinge osim ako testas nesto.

a drugi hostinger.de itd sta je sa njima jel to sve isto sranje ? ili

Inače ne koristim free hosting usluge. Ovo sam isprobao više zato jer su hvalili novi cpanel za koji moram priznati da mi se jako svidio. Cool je i sve radi za 5 al’ ostalo je sve sranje, nažalost. E, sad, daju oni u bescjenje i shared komercijalne hosting pakete al’ ajd’ sad ti znaj jel dostupnost OK ili je isto kao ovaj free.

Udruga dobila novo vodstvo za koje su web stranice samo trošak i tako to, bilo mi žao konja i mog nekadašnjeg playgrounda, odlučih arhivirati njihovu/svoju stranicu na Hostinger (for free).

Ne proturječim nikomu sa negativnim iskustvom ovog hosta, no s obzirom da koristim njihovu free uslugu, mislim da je korektno da kažem da u tih pola godine stranicu nisam niti jednom zastao down (o tom vodim računa jer se osobno brinem o obaveznih 10 ulaza mjesečno :smile: ), load brz, nikakvih zanovijetanja odozgor…što mi više treba.

Nakon što sam kliknuo na prvu sliku na stranici:

Nakon početnog razočaranja više mi nije ni palo na pamet koristiti njihove usluge a sada vidim da se ništa nije niti promijenilo što se tiče kvalitete.

nemam pojma…meni radi :blush:

Prikazalo je i meni sliku nakon što sam napravio refresh stranice ali to nije to. No ako tebe zadovoljava nitko tebi ne brani da koristiš njihove usluge. Ja sam samo naveo svoja iskustva a kao što sam već napisao, na primjeru tvoje stranice ponovo sam se uvjerio da im je usluga u ku*cu isto kao i prije.

koliko para toliko muzika bilo uvijek i bice. tako da ta besplatna sranja treba zaobilazit.

Ja imam plaćeni hostinger i za sada sam zadovoljan, platio sam odmah tri godine… iako ga za sada ne koristim u punom kapacitetu, najviše što sam imao je jedno vrijeme oko 4000 ljudi dnevno na dosta zahtjevnoj stranici s brdo slika, sve je prošlo glatko, uglavnom do sada nikada nisam imao problema s njima.

Ako otvarate hosting na besplatnom servisu, možda vam je bolje da odete na hostinger.CO.UK

Besplatni hosting servis na hostinger.co.uk je potpuno isti kao i na hostinger.hr podrska je puno brza na hostinger.hr jer ima manje korisnika a samim time se i brze odgovore svi upiti.

YouHosting.com je samo jedan od projekata Hostinger International tvrtke sto znaci da koristimo zajednicke servere.

Hostinger sam po sebi ima nekoliko vrsta usluge besplanu (gdje stvarno serveri nisu down vec se radi DDoS napada koji puta IP adrese od free servera “zaguse” ali server u pozadini ostaje online) i placenu uslugu gdje je usluga daleko bolja i jer serveri nisu optereceni i nemaju toliko korisnika.

P.S. sto se tice kvalitete/podrske/uptime svi hostingeru su isti jer koriste iste servere i nije moguce da je negdje bolja i kvalitetnija usluga a negdje nije.

Za Hostinger Hrvatska na hostinger.hr postoji samo jedan izraz - PREVARA

Bez obzira platili li vi domenu i hosting ili koristili besplatne, bit cete nasamareni. Jednina komunikacija je preko cpanela s likom koji se potpisuje kao Filip Z. Cim vam istekne placena domena i hosting, kreće mucno natezanje i pakao. Ne nasjedajte na akcije i popuste kod Hostingera, sve to ce vam visestruko naplatiti, a uslugu koju ste trazili, necete dobiti.

Uglavnom, SCAM i bjeste od njih i kada za badava dijele.

Zar je zbilja puno dati par sto kuna godisnje za hosting bez problema? Ne kuzim sto se uopce natezete i toliko mucite za tako male cifre… :worried:

@serverlab ponekad ljudima damo nešto potpuno besplatno, bez ikakvih obveza. I na to pljuju, tako da… :smile:

Slažem se. Platio sam hosting i pouzdanost je negativna 70% vremena. Svako malo otvorim početnu stranicu i piše “connection refused” ili “too many connections”. Korisnik aplikacije (trenutno ja i samo ja) tijekom sesije pošalje prvi upit za autorizaciju i login. Zatim upit da dohvati podatke (upit u jednu tablicu, ID-jeve). Tatim u narednih pola sata pošalje još 5 do max 30 upita, točnije INSERTS.
Šanse da će se aplikacija otvorit su oko 30%. Ako prvi upit prođem, proći će i drugi. Nakon toga oni INSERTI redovno vraćaju grešku.
Kako su upiti rijetki, nisam propisno hendlao failove tako da korisniku ogu reć da je eto mysql (mariadb) crknuo i odjebo upit pa da možemo zajedno plakati.

Na plaćenom hostingu nemogu sredit mariaDB da radi kako treba?
Na bazi koja sadrži par potpuno optimiziranih stranica i provjereni Codeigniter?
Razmišljam o povratu novca.
Ako netko nije znao i nije se potrudio pogledati u riječnik, 99.99% uptime ne znači da će vam aplikacija radit 99.99% vremena. To samo krije eventualnu činjenicu da će vam svako malo aplikacija riknit jer će server koji zbilja jest UP odgovorit sa 500 ili database greškom.

EDIT: ironično, besplatna poddomena je radila bezprijekorno. Doslovno. Godinama sam dnevno updejtao bazu. Nikad greške, a sad dok ovo tipkam cPanel šteka, nemogu dodat FTP korisnika. I tako…

Ja sam prije tjedan dana covjeku preporucio hosting, a on uzeo hostinger -.- Jos sam rekao guglaj hosting koji zelis uzeti, ali jbga kada je hostinger u zadnje 2 godine platio ljude da pisu po netu dobre recenzije i davaju dobre ocjene, tako da je ocjena sa 1 skocila na 4-5 -.-