ako netko ima volje i inspiracije predložiti ime za web stranicu/servis koji služi za upravljanje apartmanima.
Ukratko o servisu, vlasnik putem tog servisa ima mogućnost unosa podataka svojih apartama, te mu sustav generira web stranicu za njegove apartmane + daje mu administracijski panel gdje vlasnik može voditi određene evidencije u vezi svog objekta/objekata.
Kakl to nazvati? (Pod uvjetom da je i domena slobodna)
Meni nešto lijepo zvuči “Apartlio”, mada su mi mnogi komentirali da nema veze s vezom. xd
Evo ti mojih par prijedloga, nisam provjerio koja domena je slobodna al ako je zauzet com, možeš staviti i na .net ili na neku drugu domenu. Ako možeš iskoristiti zadnja 2 slova u nazivu kao domenu i to je simpa rješenje.
Hvala, ima tu jako lijepih imena, ova su mi recimo najviše zapele za oko:
…samo što, sve je to zauzeto, osim ove jedne naznačene.
No nikako da se otmem dojmu da mi je “Apartlio” i dalje u rangu sa svima njima (nešto i draži), a k tome je i slobodan. Štoviše, već sam ju ranije i uzeo čisto rezervacije radi, mada to nije sada ključ da radi toga mora biti odabran taj naziv, ali mi je garantirano slobodna.
Osim što sliči na Rentlio, jel ima još nešto da smrdi sa Apartlio? Netko mi je rekao da je užasna za izgovoriti …a meni je baš nekako zabavna za reći. Nezz jesam li navikao ili što…hmm.
To što liči na Rentlio, ne vidim kritičnim minusom …štoviše, na taj način smatram da sam uzeo asocijaciju same riječi …pa ne moram imati puni naziv poput “apartments-manager” da bi sherao korisniku onu prvu asocijaciju o čemu je servis. A dalje je na korisniku da istraži jel servis kopija ili nudi njemu nešto novo/korisno …cjenovnu konkurentnost itd. Hoću reći …asocijaciju sa Rentlio ne vidim minsuom, štoviše …lagano sam ciljao na to.
Isto ono kad igrice imaju neki zajednički catch u imenu …odmah po naslovu igre znaš ako ti se svidila prva, da će i druga sličnog naslova možda biti za tebe. U tom segmentu mislim da asocijacija u imenu na Rentlio može biti plus.