Evo danas sam dobio debitnu karticu iz Amerike od banke PaYoneer http://www.payoneer.com/ (I to je navodno prva prepaid kartica na svijetu). Čekao sam neka dva tjedna nakon online registracije i naravno morate poslati vaš ID (u mom slučaju je bila prednja i zadnja strana hrvatske osobne iskaznice - scannovi). Danas sam osobno bio u livechatu sa jednim od njihovih zaposlenika, čine mi se sasvim solidni.
Moj problem je da je na moje račune u HR sjela FINA jer imam potraživanja odnosno određene dugove prema nekim tvrtkama. E sada, ja imam izvore prihoda za koje oni i nemoraju znat jer ti izvori se odvijaju bez računa (uglavnom web i grafički design, video kojekoji i td) uglavnom sve iz inozemstva i ljudima je nezgodno mi to westernom slat lovu a i meni je nezgodno i pitat za western. Dakle ja otvorio debitni račun (MasterCard sam od njih evo baš danas dobio) kod njih i ako ja preusmjerim svoje klijente da mi uplate tamo? Oćel mi otet ovi lovu jer su u USA i osim toga može li mi Fina uć u trag (iako mi ovaj momak danas na njihovom live chatu kaže da hrvatska nema pravo to napraviti u USA).
Ako netko ima iskustva sa njima neka mi kaže prije nego požalim.
Hvala
Evo mali update njihovog odgovora u vezi mog upita za Finu i to…
Thank you for your email.
Your Payoneer card is intended to be used as a payout solution to receive funds via either of the following options:
-
If you are working with another company that offers payment via Payoneer, you can link your Payoneer account to your account with that company and receive a payment. For details on how to link your Payoneer account to a new partner, visit this blog post: http://blog.payoneer.com/how-to-add-multiple-partners-to-one-payoneer-account/
If you do not see the option to link to an already existing Payoneer account, please reply this message with the name of the partner/company and we will be more than happy to assist you. -
According to our records you were invited to apply for the US payment service. This service allows you to receive US ACH transfers from US companies, directly to your Payoneer account. To view your US Payment Service information, log into your Payoneer account, go to the “Receive Money” menu and select “US Payment Service.”
Sincerely,
Devin
Payoneer Customer Support