Inspektorat - Doso poziv

Naravno da se ne mogu složiti sa tobom. Istina, bitno je to što kažeš, ali u paketu sa svakom sitnicom koja je isto tako bitna.

Koliko svaki dan osvane novih stranica na internetu… konkurencija je vecinom velika za bilo sta, malo je necega originalnog i novog, to sta tvoja stranica super izgleda ne znaci bas puno, mozes imat najlipsu stranicu a da nema posjeta, znaci bitna je vidljivost te stranice na trazilicama… a sta te gura na trazilicama isto nije dobar izgled, nego dobar sadrzaj i dobra optimizacija off i on site.

… sto nije opravdanje da stranica bude ruzna.

Djelomicno se slazem sa tobom, ali izvalio si zescu glupost maloprije :slight_smile:

Hocu rec, ne osporavam da pozicioniranje na tražilici nije bitno, ali ako hoćeš - nije sve ni u tražilici :slight_smile:
Necu sad u primjere. Nije bitno. Amen :slight_smile:

Edit:
w00t ti je poprilicno lijepo objasnio.

Kad vidim da ni od druge nisi shvatio, primoren sam objasniti :smiley:

Trazilice nisu centar svijeta. Nekim web stranicama su važne, nekima ne. Nekim malim a i nekim od najvecih stranica svijeta trazilice ne znace apsolutno nista (Hint: društvene mreže, stranice za grupnu kupovinu, određeni vrlo specificni servisi, stranice određenih velikih svjetskih brendova itd.).

Gle, prica je bila o susjedovom malom, a njega nece angazirat veliki svjetski brandovi, ni stranice za grupnu kupovinu, ni određeni vrlo specificni servisi, a niti neko ko pokrece drustvenu mrezu :slight_smile:
Mislio sam da to nije potrebno naglasavat, oprosti.

a ništa odi na sud i pravi se lud, ili kao kaže kanđija :smiley: ne pravi se lud pravi se da nisi :smiley:

[quote=“Junior”]
Ja želim klijente koji znaju što plaćaju i što žele dobiti. Takvi znaju za susjedove male, ali znaju i da postoji razlika u kvaliteti i žele to platiti.[/quote]

Upravo to, tko to jos nije skuzio nije nista skuzio. Istina je da mnogi “klijenti” oce bilo sto, zele imat nesto po sto manjoj cijeni kao i svatko od nas koji ce kupiti najeftiniji moguci proizvodi koji ce zadovoljit potrebe koje imamo ili cemo se barem nadata da oce, pa ako to ne bude onda cemo kupiti onaj skuplji i reci sebi zajebo sam se, a nisam toliko bogat da kupujem jeftino :slight_smile:

Ja bih volio da se javi OP, zanima me kako je prošao.

Eto još 7 dana. 7 dana da netko besplatnim radom sa IT tržišta “ukrade” par desetaka tisuća kuna. Pa onda krivi ti susjedove male:)