Instagram Journey

Namamili ste me sa ovim Mini PC boxovima :smiley:
Sad planiram uzeti ovaj: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1845620.html

Što mislite o njemu? Mogu li mu se naknadno dodati još RAM-a?
Planiram postavit GMT2 na njega i ako budem u mogucnosti dodati jos 4gb RAM-a mislim da bi mogao vrtit nekih 200-250 accountova na njemu

Ne može, evo video rastavljanja.

Steta onda cu radije uzeti neki polovni cisto da testiram
Ako GMT2 stvarno troši tako malo RAM-a kao što je @NekoIzMase rekao onda bi bez problema triba vrtiti 100 accounta na ovoj mašini: gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_590408.html
Uzet cu je rabljenu za nekih 100njak eura

Update 02.01.2019.

-Profilirao sam 30 accounta koje cu koristiti za child-slave metodu
-Postavio source-ove za F/U
-Naručio sam Mini PC mašinu (nadam se da će doći do Petka)
-Dovršio sam čitanje knjige ‘The Subtle Art Of Not Giving A Fuck’

Jel kome u zadnjih par dana, opao reach i broj lajkova?

Update:
Dodano još nekoliko accounta,čeka se mini PC da dođe da krenem sa dodavanjem više accountova.
Trenutno sam na 250 accounta i nekih 700,000 followera ukupno (samo 10 accounta su stariji,ovi ostali su relativno novi)

koliko sedmicno rastu ti novi?

Neki prosjek je oko 1,000

Kakva ti je situacija sa reachom? Bzv udjoh kod mene na acc i vidim da je bas bas pao reach.

Kod mene isto, pad na svim profilima. Nekad na najvecem poludi reach, ali rijetkost…vecinom je los.

Ispod 10% je kod mene. Negde sam pre NG nesto procitao ide update i da ce da bude sve identicno kao na FBu, ali s’obzirom da imam dva profila cisto eto da imam nisam nesto detaljnije ulazio u to.

Ja imam oko 200k ukupno, isto na svakom je ispod 10%, na najvecem nekad poludi pa ode reach 300% ali to je rijetkost., story negdje 5-8%…pa najverovatnije da hoce.

Na faceboku mi nije ni 1%

Ma ne treba se nikako oslanjati na celu tu pricu FB/IA i bazirati biznis na njima. Ja sam od aprilskog ciscenja skroz digao ruke od njih. Kad naleti nesto brzisnki da moze da se izvuce odradim i posle dalje. Totalno nezahvalna banda.

1 Like

Malo je pao reach jer su izbacili novi algoritam malo prije nove godine…