Moj cijeli bot je kao android emulator pa imam opcije slanja/primanja poruka
Za ove javne botove mislim da jarvee isto ima opciju poruka
Da, ja sam na jarvee, ima ubacivanje proxyja preko ip, slanje poruka, odgovaranje na poruke, postanje komentara, lajkovi, follow/unfollow, followback, postanje slika i storyja (može se namjestiti i koliko slika dnevno i u koje vrijeme, da svaki dan u različito vrijeme stavlja…) Uglavnom hrpa funkcija, toliko da treba znati namjestiti sve
To stoji sto si napisao, ali evo npr u hr vidim da intenzivno radi samo 24sata plus jedan dio index.hr. U pitanju je onaj index rogue, to je valjda nesto za zene uglavnom.
Ali moze se ubrati fina posjeta ako se postavljaju price svakih sat dva. Meni to strasno dobro donese kad je adsense koristan. Malo mi je cudno…
A da ne pricam kako je rast na instagramu fenomenalan. Na FB je nemoguce normalno rasti ako redovito sibas linkove…
GMT2 takodje moze da prima i salje poruke.
Upravo zato ima i opcija da se kopiraju settingsi accounta na druge, tako da je kada se namjesti npr. 10 accounta na travel nišu samo se kopiraju settingsi prvog na sve.
Top funkcionira trenutno child accounts metoda na insta. Stvarno se može čuda napraviti i pritom ne mislim na blackhat metode nagradnih igri i sl, već normalni accounti.
Da li na GMT2 funkcionira auto-email verification i auto-phone verification kao na Jarvee-u?
Zna li neko nekakav unfollow instagram program/sajt za PC da je besplatan da radi?? Bitno samo da moze raditi unfollow da je besplatan.
Funkcioniše ali nema nekih puno opcija za mejlove. Bilo je za mail.ru i možda još jedan nedavno kad sam ga testirao. Za sms verifikacije je bio neki servis povezan koji je radio dobro.
Ima ali nikada nisam koristio.
A koliko RAM-a i CPU-a koristi dok radi?
Samo da se pohvalim na čemu se kod mene vrti jarvee Radi 24/7, spojeno na tv ima i popcorn time instaliran… Bez ventilatora, bez zujanja noću
AMI Aptio CRB
Intel Celeron J1900 2.0GHZ 0.640V
8GB DDR3 1.333GHZ CL9 1.35V
32GB Msata SSD
Koliko ima profila na njemu? Ja spojio komp sa 32 GB rama, kontao biće malo…
~100 profila oko 1 gigabajt rama i nešto malo CPU, maksimum oko 2-3 gigabajta rama i CPU ode na 20-tak % al to su rijetki slučajevi bili. Vjerovatno u tom trenutku krene mnogo profila odjednom da rade neke funkcije.
Samo 7 Ali ne pokazuje nikakve znakove da ne može više, s obzirom da uz jarvee ponekad vrti i popcorn s nekim filmom i još pokoji program, jedino je 32gb mrvicu premalo, s obzirom da mi jarvee zauzima 4 gige.
Ma disk je OK i ne treba mu više. Bitan je procesor i ram. Kontam na 8 GB da bi trebalo bez problema da radi najmanje 100 profila.
Meni je GMT2 i na 10 i na 40 profila koristio 1GB rama.
daj mi link gdje mogu kupiti ovu bebu. Koristio sam do sad greenCloudVPS a onda sam kupio laptop u kući koji samo vrti botinu…
Zar ti nije jeftinije placat 100njak kn mjesecno za VPS?
Meni je isplativije da mi radi non stop na racunaru nego da dajem 20-30$ mesecno na VPS.
Vjerovatno je jeftinije, no sviđa mi se ova moja opcija
@4usnation ako ga uspije negdje naći za novce za koje sam ga ja dobio je isplativije imati to doma i koristiti, jer ga se može i za druge stvari koristiti, ja ga koristim i za gledanje filmova, ne moram skidati film, prebacivati na usb i spajati na tv nego mi je ovo spojeno i samo otvorim popcorn time, kodi ili nešto. Ako slučajno koristi i privatne torrent trackere, spoji dodatni hdd na njega ili kupi verziju sa sata portom, ubaci unutra hdd i drži ga upaljenog 24/7, ni ne znaš da ga imaš, s obzirom da nema ventilator
@voidvoda ja sam kupio preko jednog hrvatskog foruma, platio 500 kuna (oko 70€) i dobio sam usb wifi karticu, ima na njuškalu jedan za 400 kuna ali mu ne radi zvučna kartica i ima 2 gige rama, tak da bi se trebao i ram kupiti (ima samo jedan slot za ram i 2 msata slota, jedan za normalni msata ssd i jedan za skraćeni)
Evo ispod link na aliexpress, veći izbor ali su i cijene veće.