Instagram zarada i instagram bot

Evo posle dugo vremena počeo sam da zarađujem preko instagrama, OGAds contant locker i insta akaunti. Sve radi ekstra, krenuli su prvi downloadi, sve ručno rađeno. Sad pitam, ima li ko da koristi neki instagram bot ili ga prodaje. Trebaju mi funkcije da follow ljude i da like postove sa određenim hashtagovima. Hvala unapred :smiley:

A je l se moze znati koliko imas folowersa? I ja san se aktivira na inst, kak ne mogu nista na fb imam 14.7 tisuca. pa me zanima, sa koliko se moze nest ocekivat?

Imaš na codecanyon 2-3 takve skripte

GramDominator ti je dobar a jeftin :slight_smile:

Hvala na odgovorima, našao sam phyton skriptu i mogu reći da radi veoma dobro. Ako kome treba i pomoć kako da instalira nek mi se obrati. A što se tiče followersa, nemam puno, tek sam krenuo :smiley:

2 Likeova

Kako ti funkcionise? Je li sve OK?

Tad sam imao 14.7 tisuca, danas evo duplo okruglo 30k…Da zaradjujem od ovog, trenutno ne. Imao sam jednu placenu objavu prosli mjesec, tj mjesecni paket.

Kako autor stoji, a kako ostali sto se tice Inst zarade’?

Iskreno nikako. Pokušavao sam, sve to ide dosta teško. Mnogo ljudi radi te spam metode, velika konkurencija… Prestao sam s tiim :joy:

1 Like

Ja sam prije bio siguran, da ce nekad ubaciti linkove. Kad sad pregledam neke stvari, tesko da ce to se ikada desiti i uporedim njihovu politiku na Fb. Prosto bi svaka “suga” mogla zaradjivati, lagano su nabijeni foloweri. Tako da mislim, tesko da cemo imati ikad neke pretjerane koristi od instagrama.

Ako se sta ne promjeni, biti ce po onoj staroj - “ko je jamio, jamio” :slight_smile:

Nema od ovoga nista, siguran sam. Pogledaj neka tamo iz “pickovca” nebitna ima 250k pratilaca, i na hiljade i hiljade na Balkanu takvih. Kad bi Markova banda omogucila, lagano unovcavanje svi bi zivjeli od toga :smiley: Kad pogledas, sta rade sa FB-a logicno je da to nece nikad biti bas tako… Mada opet, bilo je na pocetku lagano i na FB-u nabiti, ali opet nije islo ovakom lakocom. Tako da cisto sumnjam, prvi bih volio da grijesim :slight_smile:

Gledajte kakva je samo drasticna razlika dosega na Instagramu i FB-u, lli ti ga reach, pogledajte page neke poznate licnosti na FB-u i aktivnost, interakciju korsnika i istu tu objavu pogledajte na Instagramu.

Licno i kod mene imam reach na instagramu 50% haha, da to ide sa linkovima fine love bi se okrenulo. I sad neka tamo sisata Ivana iz Pickovca, ima reach od 100k…haha, nece to bas tako ici.

Ko zgrabi nesto sitno od placene objave, to je mislim vrhunac. Ili okrenuti se ka svom shopu, drugacije ne vjerujem da ce se unovciti.

2 Likeova

Što se tiče cpa i tih spam metoda, sve ide teško. Pre je moglo, youtube nije bio tako zaštićen, facebook. Ko je uzeo pare od toga, uzeo jee :joy:

Sve što se moglo izumiti, izumljeno je” izrekao je Charles H. Duell, ravnatelj Američkog ureda za patente davne 1899 godine.

Samo treba razmšljati “out of the box” i i dalje se može zaraditi na Instagramu :slight_smile:

3 Likeova

Kakvu si skriptu koristio?

Meni sinoc ukidose profil od 15k, u procentima bilo 95% usa, steta bas. Donosio je profil od 3-5e dnevno, a sumnjam da je ukinut radi bota i njihovog like. Na ostalim radi bot, ali nigdje nije bio upaljen i like kao na tom profilu.

koji bot si koristio?

Followers Assistant…mislim da je do like. Jer na ostalim nikad nisam imao problema.

Preporucujem GMT2. Lak za koriscenje i jeftin.

Nemam iskustva sa Instagramom pa bih zamolio nekoga da mi objasni da li mogu da promovisem svoje snimke sa Youtuba na Instagramu.
Hvala unaprijed.

Ima netko neku provjerenu skriptu za followanje ostalih profila na Instagramu? Moze i neki googla add-on.