iPhone 4

Bok,
jel ima netko iPhone 4 ?
Kakva su iskustva ? Mane ?
Uskoro mi ističe ugovor pa bi ga možda uzeo, al vidim da je u t comu-u nestašica, al valjda će ih do tada dobiti.
Na netu što sam gledao, mob je brutala, al opet neznam nikoga od svojih da ga ima pa bi htio vidjeti komentare od vlasnika.

Pogledaj malo ovdje iPhone 4 mozda te bude sta zanimalo … po meni je taj mob bezveze … :slight_smile:

Čuo sam da je dosta otporan na udarce i padove

Ima ga moj stric, pa sam ga i ja malo koristio i mogu ti reći da je sasvim dobar :slight_smile:

Čak ima i neki HD mod za fotografisanje i snimanje, tako da možeš baš dobre slike i snimke praviti :slight_smile:

Pogledaj i HTC HD7 za svaki slučaj :wink: Kupio ga je moj drug iz škole skoro, odličan je i ja bih njega radije kupio :slight_smile:

Ja sam ga mislio kupiti ali odustao sam jer nisam mogao doći na red a nije mi se dalo prijaviti par mj ranije tako da ništa zbog ljenosti. Imam 3gs i mislim da nema boljeg mobitela od iPhona.

Budem ipak iphone4 uzeo, mada i HTC HD7 je pila. Valjda ću do 5 mjeseca doći na red …

Ja sam cuo da kuha rucak. :smiley:

Znači i ženu je zamjenio :smiley:

Onda radije uzmi iPhonoe 5. Ja sam mislio uzeti iPad al kad gledam bolje za koji dan će iPed 2.

Imao sam ipad u rukama i stvarno je dobar, al sranje što nema flash, valjda će ga imati pad2 ili ga ne žele namjerno staviti.

Ma neće nikada, da hoće imao bi ga iPhone do sada. Apple jednostavno ima nešto protiv flasha i to je to.

Ja imam iPad, dobio na poklon od firme ali vecinom kupi prasinu kod kuce.

Imao sam i iPhone 3G (prije godinu dana), stvarno je bio dobar telefon, ali je imao nekih defekata pa sam se vratio na svog provjerenog Nokia N95 8GB.

S obzirom na broj aplikacija, mislim da ne mozes pogrijesiti sa kupovinom iPhone 4, mada ce na ljeto iPhone 5 :), ili iPhone 4S, pa ti gledaj koliko se isplati sad uzeti.

Sime sto se tice novog iPad 2 tu ce biti samo malo izmjena u odnosu na trenutni model.
Rezlucija ekrana ce najvjerovatnije ostati ista, imace brzi procesor 1.2GHz (spominje se dual-core), te ce RAM memorija biti povecana na 512 MB, kao kod iPhone 4.

Ja imam iPhone 4, definitivno najbolji mobitel koji sam imao u rukama do sada. Za razliku od prethodnih modela, mana mu je to što nikako ne leži u ruci. Kad ga držiš cijelo vrijeme imaš osjećaj da će ti ispasti iz ruke. Meni je pao jednom na beton sa velike visine i nije mu se desilo ništa, osim što je dobio malu ogrebotinu na aluminijskom okviru.

Iskreno, nisam mogao naći bolji mobitel za sebe. Ne kažem da ne postoje bolji mobiteli, ali imam neke granice što se tiće veličine. iPhone je pobjedio. Da sam morao kupiti alternativu, vjerojatno bi to bio HTC Desire, ali pošto sam već godinama naviknut na IOS.

iPhone je sve svoje mane kompenzirao sa odličnim performansama, odličnom rezolucijom…

Čuo od prijatelja kojem ispadne barem jednom dnevno, ne živim na netu i slušam rekla kazala

Da, zna se ponekad zagrijati više nego stari iPhone, ali to ne bi trebalo čuditi s obzirom na procesor koji se u njemu nalazi :slight_smile:

Imam 3gs vec gro, al bio sam kratko koristio iPhone4 i mogu reci da je mobitel uboica. Sta ce bit kad izađe Petica…jebena tehnologija, sve cu pare sjebat

Ovisi dal si šminker il hoćeš ozbiljan mobitel. Ako hoćeš pravi mob uzmi HTC, ako želiš staviti mob na stol u kafani da ti se ljudi dive uzmi iphone.

Možeš li to potkrijepiti argumentima?

Steve Jobs i RDS. Ne trebaju nikakve činjenice, stvar je očita. Evo čisti dokaz. Koliko Apple ima tržišta, a koji profit? Precijenjeno sranje i uzimanje love na sektašima. Čim mi neko veli u 2010 da je izmislio video poziv nemamo se opće o čemu razgovarati, jer sam video poziv imao u 2005.

Netko će reći da ne valja netko će reći da valja. To je tak i nikad se neće napraviti aparat da će svima valjati. Meni je mob ok, jedina zamjerka što nema flash-a, mada mi je to dost glupo jer gotovo svaka druga stranica ima barem 5% flash-a na njoj.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja