Irska mi traži poreske informacije u adsense nalogu(računu)

nemas ako stizu euri … ali ako stizu dolari onda moze biti da posrednicka banka odvali neku naknadu … posrednicke banke se ukljuce zavisno od valute i od zemlje iz koje se salje … oni mi tako rekli

E ne znam to za dolare, mada se oni vode kao ono bez naknada za ino prilive. Nisu naveli valutu, ali moguce sve da je marketinski trik. Za eure su fenomenalni

1 Like

Zašto na nekim adsense računima (moj kolega npr.) ne traže podatke za irsku, a meni su tražili. O cemu to ovisi?
Prvi put sam doživio sad da mi adsense nije isplatio novac. Nema nikakvih upozorenja ni nista. Uopće nisu poslali novac. Novac stoji na adsensu.

Mislim da to svima traže nije moguće da mu nisu tražili. Jedino da mu nalog/račun adsense nema kakav bug.

Ako nisu poslali ti novac između 21 i 26 u mesecu, verovatno ti pregledaju nalog/račun , verovatno sumljaju na nešto da nije O.K. sa tvojim nalogom

Isto dako moguće je da te nisu isplatiti jer pregledaju račun adsense da vide nemaš kakvih nelegalnih aktivnosti.Poput, namernih klikova na oglase ,mnogo invalid traffica, oglase blizu linkova, dal navodiš narod na klikove, skripte itd…)

Sigurno nema nigdje za upisati irska. Jer sam paralelno uspoređivao oba accounta i njemu fali taj dio. Ima samo za usa. Kod mene je broj telefona, onda ide porezni podaci irska i onda usa porez. Zvao sam i drugog prijatelja nema ni on. Baš čitam na redditu da je mnogima nestala ta opcija.
Sta se tiće plaćanja, stavio sam on hold do 2.januara,2025 kao i kolega. To radim svake godine. Njemu su isplatili meni nisu. Ista smo banka, isti grad. Do sada su mi uvijek isplaćivali kad je istekao on hold bez obzira što nije 21. u mjesecu. Nisam apsolutno nista sumnjivo radio, nemam nikakvih opomena, skripti, dovođenja ljudi preko drugih stranica, apsolutno cisto ko suza… Postoji li podrška za adsense da kontaktiram nekoga?

Onda kako sam i napisao neki je bug u adsense sistemu servera koji održavaju adsense naloge/račune.

ovde imaš par odgovora oko hold on plaćanja adsensea

pogledaj i ovde

Ne znam na tvom nalogu ali kada uđes u svoj nalog klikni na ikonu (u gornjem desnom ćošku na upitnik) pa tu pregledaj sve šta imaš mislim da ima opcija za isplatu tako nešto…pogledaj