Jedan od prevaranata na forumu

Cisto iz ćejfa i da se drugi clanovi ne opeku zelim da upozorim na @CryptoHR, sa navedenim clanom sam krenuo u neke zajednicke poslove, medjutim isti je novac koji sam uplatio za odredjene licence i folowere uzeo za sebe, dobio foloweere, a ja nisam dobio novac kao ni licencu, ostao sam kratak 150$, svojom krivicom naravno zbog naivnosti.

Mirko napada opet :laughing:

20 znakova

@belmin ko je, sta je, odakle je?

Imas o njemu jako puno tema na forumu, a ovo je posljednja

Mislim da ne bi bilo zgorega da odaberemo nekog sluzbenog posrednika (middleman-a) cisto da se ovakve stvari u buducnosti ne bi dogadjale, znaci ti dogovoris neki posao, uplatis novce posredniku i kada je posao sredjen ti novci se prebace na odredjeni racun, naravno tko god bi to radio imao bih neku proviziju, svi veci forumi tako to rade, i to je najbezbolnija opcija za bilo koga.

2 Likeova

Tocno to, najbolji primjer toga je Swapd forum

1 Like

Da li je neko uspio dokuciti odakle je ovaj @CryptoHR?

Pa ima escrow i mirni

Ovo je čak i nekad davno bilo u ponudi. U praksi iz iskustva gotovo pa neizvedivo. Velika većina transakcija ne prođe, provizije su minimalne (jer se najčešće manji poslovi), a gubiš vrijeme na dopisivanje iako bi samo trebao posredovati u transakciji. Istina, par transakcija sam na kraju i odradio, ali u globalu neisplativo, ali više sam ih odradio zbog dobrog odnosa s članovima foruma koji su sudjelovali u transakciji nego zbog provizije.

Link:

3 Likeova