JedanDva.com - besplatna registracija .com domena

JedanDva pruža uslugu besplatne registracije .com domene bilo kome. Sve što Vi trebate napraviti jest ispuniti zahtjev i unutar 24 sata vaša će domena biti aktivirana.

Mišljenja, kritike, savjeti su dobrodošli, hvala puno.

Podržavam ideju, odlično je sajt napravljen i osmišljen! Svaka čast!

odlicna ideja! Dapace jeftina reklama, uzet cu jednu :):cp:

poslao zahtjev :smiley:

Hvala svima na pohvalama :slight_smile: Svi koji pošalju zahtjev, budite strpljivi, neću svakome posebno odgovarati (osim ako me nešto posebno ne priupitate u formi).

ako ovo stvarno radi i ako je to ona prica da se moze prebaciti na godaddy slobodno nam naplati dolar :slight_smile: ne volim besplatne stvari

mislim da ces bankrotirati sad kad navale :smiley:

Svarno radi, vidjet će već sutra prve mušterije :slight_smile: Ne želim naplaćivati jer onda idem u ilegalne vode, a ionako dobijem banner na vašoj stranici pa će se to nekako otplatiti :slight_smile:

[color=“Red”]VAŽNA OBAVIJEST!!![/color]

Uveli smo registracije ostalih domena, također besplatno. Svi oni kojima više odgovara ta verzija, neka ponove zahtjev i u mailu napomenu isto!

Hvala

Mene zanima koliko je ovo sigurno. Da ne bi nakon što odradim sajt ostao i bez domene i bez sajta. Tko kontrolira domenu?

Bez sajta ne možeš nikako ostati, sajt je na tvom hostingu. JedanDva zadržava pravo ukidanja usluge u bilo kojem trenutku.
Mogu samo reći da ja nemam namjeru ništa ukidati, a vše sile se ne mogu kontrolirati.

Znači zadržavaš pravo oduzimanja domene u bilo kojem trenutku?
Nisi mi odgovorio tko ima kontrolu nad domenom jer je to meni bitno. Ne želim da ostanem bez domene nakon što je dovedem na prvu poziciju na gugletu :smiley:

[quote=“iggysick”]Znači zadržavaš pravo oduzimanja domene u bilo kojem trenutku?
Nisi mi odgovorio tko ima kontrolu nad domenom jer je to meni bitno. Ne želim da ostanem bez domene nakon što je dovedem na prvu poziciju na gugletu :D[/quote]

Gle, neću je ja sebi uzeti ili takvo nešto. Samo se ograđujem u slučaju da se bilo šta desi. Kontrolu nad domenom imam ja.

Zanima me kako planiraš imati zarade od ovoga? Jer sumnjam da si napravio ovo s ciljem da svjesno gubiš novce.
Koliko te košta registracija svake domene?

Inače dobra ideja, nemam ništa protiv, samo me zanima u čemu je kvaka.
Lijep pozdrav

[quote=“toniperic”]Zanima me kako planiraš imati zarade od ovoga? Jer sumnjam da si napravio ovo s ciljem da svjesno gubiš novce.
Koliko te košta registracija svake domene?

Inače dobra ideja, nemam ništa protiv, samo me zanima u čemu je kvaka.
Lijep pozdrav[/quote]

Pozdrav :slight_smile: Zaraditi planiram od prodavanja oglasnog prostora (banner + link ili samo banner) na stranicama sa “mojom” domenom.
Nisam napravio s namjerom da gubim novce, a registracija svake domene me košta 0 kuna.

[quote=“APazinjan”]Pozdrav :slight_smile: Zaraditi planiram od prodavanja oglasnog prostora (banner + link ili samo banner) na stranicama sa “mojom” domenom.
Nisam napravio s namjerom da gubim novce, a registracija svake domene me košta 0 kuna.[/quote]

Kako te košta 0 kuna? To me zanima kako je tehnički izvedivo?

Inače dobra ideja, a pogotovo ako ćeš zaraditi od toga. Samo naprijed!

Ako ti kažem onda slobodno mogu zatvoriti stranicu :slight_smile: Hvala na podršci :wink:

Aha, dakle poslovna tajna. Mislio sam da je neka tehnička caka koja se može i proguglati, ali mi bilo jednostavnije tebe pitat. Onda okej, razumijem. :slight_smile:

Lijep pozdrav i sretno dalje, bilo bi lijepo kada bi nas ovdje izvještavao o radu stranice, daljim planovima, i tako to.

Još jednom sretno!

Hoću ne brini, hvala puno :slight_smile: Ako krene biznis možda uvedem i besplatni hosting, tko zna :slight_smile:

Vjeruj mi da bi puno brže se razvio taj biznis ako bi jednostavno automatizirao čitav proces (a isto tako napravio i cronejob koji bi nasumično tijekom dana provjeravao te domene automatski u potrazi za tvojim linkom, a ako ga nema automatski uklonio). Tako zaista ne bi morao puno vremena provoditi na tome, a korisnici bi sami dolazili i odlazili, bez ikakvog tvoga “blagoslova” preko kontakt forme.

Za to ti je dovoljno da poznaš samo PHP i sa njime sve to možeš osigurati, a vjeruj mi da korisnik voli sve imati na pladnju u roku odmah (postavi se samo u poziciju korisnika), a ne da mora čekati, pa makar čekao i “samo” 15-20 minuta.

Što se tiče dizajna - jesi ti radio dizajn ili imaš nekoga za to?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja