Jedni tekstovi na 100 sajtova

Sta mislite da li je moguce ovako nesto izvesti, odnosno doci do posjete. Uzmemo jedan sajt sa tekstovima, exportujemo i ubacimo ih na 100 sajtova…Medjusobno linkamo svoje sajtove i?

Ako npr prvi sajt ima 1000 posjeta da se ostvari na 100 sajtova barem 200 :joy: Lupam nek svaki donese 0.2e to je 14.400e godisnje. Trosak za 100 domena je cca 1000e

Jel ko probao sta slicno…?

Ja sam to radio s blogovima na bloggeru davno, bas davno i tad se moglo uzet domace posjete sa gugla na taj nacin. Na blogeru ima opcija export import i ista smeca bi postavljao na vise blogova, samo mjenjao titlove blogova. Tad je ferceralo zato sto je gugl bio gluplji mnogo i domaca konkurencija nikakva. Sad sam skeptican da bi ferceralo. Mada masa nekih lijevih stvari i smeca se provuce.

3 Likeova

Ima i na wp sa export i import i tagove i sve…To je koliko se sjecam onaj tvoj tutorial sa juci ads…?

Kontam mozda mi neka niche prosla poput te, ili pornjavom.

Da da, slicno je i na bloggeru. Da adult ali i stvari koje nisu adult, tekstualne blogove sam nekad radio export import. Ali mislim da nisam u tutorijalu pominjao ovo.

1 Like

Imas li ista zivo danas sto je radilo ovako?

Ma jok, to je bas davno bilo

1 Like

Mislim da bi Google to sve lagano… penalizirao :smiley: Kao što @anja1 kaže, prije je to možda imalo smisla, al danas je Big G. jednostavno prepametan.

1 Like

Ja cu testirati bar 5/6… Mislim da mozda i nebi, ali da se drzi tema poput pornjave…Sve ozbiljnije nebi proslo, probat cu bar na kojem.

Baš je prepametan - nije u stanju ispravno prepoznati ni jezik kojim su pisani postovi na sajtovima :confused:

4 Likeova

A ti ga onda zavaljaj i postani multimilijoner :smiley:

1 Like

Kada bi se tako pare zaradjivale svi to radili na takav nacin, a ne ovako 1000 znojeva oblije dok vidis zaradu 1 e :joy::joy::joy:

1 Like

Pa eto vidis da je moglo, a ti bi i tad to komentarisao :joy:

ma ima i dalje milion caka za prevarit gugl. bistrili smo o nečemu sličnom ođe Amazon affiliate listing sajtovi sve jedan te isti sadržaj sa amazona na više sajtova sa expired domenama

evo ovdje lista sajtova sa istim sadržajem, neki su fercerali vrhunski neki ne Amazon affiliate listing sajtovi - #7 by Hellas

1 Like

Prvi na ovom principu napravljen je poceo, ubacio sam oko 100 postova. S tim da je dignut na expired domeni sa vec nekim autoritetom i backlinkovima. Bas me zanima kroz par mjeseci na sta ce licit. U medjuvremenu sam pukao jos 3 takva sajta…

U koliko dobiju znacajniju posjetu ici cu na 100 takvih.

3 Likeova

a kakvi su ti postovi?

Sa sajta ko sto sam naveo u prvom postu. Moj sajt sa nekih 300+ postova i 2k posjete. Odatle sam kopirao sve rucno, nisam isao na export na njemu. Dok sam na novim uradio export-import. Cekam jos da se ucitaju svjezi su.

Nisam mjenjao ni naslove, poneki novi tag i mislim da sam nove slike stavio. Ostalo sve isto.

1 Like

Probaj zasto ne. Imao sam i ja spam site koji je bio za usa trziste i domena je super kotirala bez linkova. Sjecam se da mi je jedan indijac napisao ogromni pr clanak za 5 $ i to je vjerojatno bio jediji link. Mjesecno sam brao 200 evra dok za godinu dana nije nestao :blush:
I domene po meni igraju dobru ulogu pogotovo neke znaju zajebat gugli

1 Like

Jeli sajt domaći/strani?
Jeli adult ili …?
Sretno

Domaci i sve adult. Jer mislim da ovom metodom samo to i moze proci…

1 Like

Ovaj prvi ide bas fino na njemu sam radio dosta postova copy paste, nisam cak mislim nista export import. Dok ovi drugi sto sam radio import-export i na njima cak mjenjao naslove, ali ne idu nikako…Stoje kao da ih nema, jeste da je rano sve ali ovaj prvi bas daje fine rezultate mozda je i do domene.

2 Likeova