Još jedan FB problem; blokirana poveznica (web link) :(

U pokušaju postavljanja linka na FB stranicu ili čak i u FB poruci; dobivam ovo upozorenje: :frowning:

Domena je aktivna godinu i nešto, ali zanimljivo je da sam već po otvaranju odmah postavio taj web kao website za tu FB stranicu i sve je radilo u redu.
Nije bilo spamovanja, nisam ni stavljao nikakav link nego samo Youtube filmove u postove, a nije ni domena banirana starom vlasniku (koji jeste postojao prije 10-ak godina), jer je meni radila do prije nekog vremena. :frowning:

Pisao sam FB-u nekoliko puta, ne trzaju. :frowning:
Ima li tko kakvu ideju ili savjet? :o:

Ovo se dešava ako spamuješ, ili ako postavljaš u neke grupe sa lažnih profila. Vjerovatno ti je neko označavao objave kao spam. Ostaje ti jedino da čekaš da te facebook skloni sa crne liste :slight_smile:

Razumijem da ti krećeš od sebe, ali trebao si samo pročitati što sam napisao

prije nego trolaš. :o:

Znas li kakva je istorija domena? Sta je prethodni vlasnik radio? Mozda je on radio ono sto ne bi smelo da se radi pa je tek sada doslo na naplatu?
Odgovorice ti sigurno, malo se oduzilo verovatno zbog praznika.
A da, da li se traze neki licni podaci na sajtu? To zna nekad da napravi problem ako neko prijavi sajt.

1 Like

Hvala ti na postu Jeronimo. :blush:
Ne vjerujem da je stara domena uzrok jer mi je ovaj link prohvaćalo do prije nekog vremena. Bio sam prvotno taj link postavio kao web adresu, a sada ne mogu nakon što sam ga izbrisao misleći da ću tako otkloniti problem jer link je izbacivao tu poruku najednom. :frowning:
Ne traže se osobni podaci na siteu, sve je uobičajeno i easy. :o:

Probaj postavi pitanje tu https://www.facebook.com/help/community . Netko je već sigurno imao problem kao Vi. Većinom svaki problem tu pitam, i dobijem odgovor u roku 15-30 minuta.

Facebook može blokirati sadržaj ili sajt iz više razloga: kada FB otkrije da sadržaj nije siguran iz bilo kog razloga - (npr. reklame (ads) ili korištenje zastarjele ili nesigurne verzije nekog CMS-a.
Postoji mogućnost i da sadržaj dolazi s nepouzdanog hosting servera pa Facebook to detektuje kao “potencijalno nesiguran sadržaj”. Dosta ljudi je primjetilo kod HostGator-a.

Imao sam sličan problem, bilo je potrebno 30 dana da mi ukinu to…

1 Like

Dobra stvar je sto nisi banovan skroz, meni se slicno desilo da sam dobio ban na jednoj domeni a uopste nisam spamao niti ista postavio od te domene. Radilo se o sljedecem, dodao sam domen na jedan fb page samo u selekciju web site. I nabijao na pagu lajkove, banovali su domen.

Ovo ti je privremeni problem, koji ce ti proci. Desavalo mi se dan, dva tako i sve ok. Mada zna biti frustirajuce…

1 Like

Da ne otvaram novi post, na fb po raznim oglasima stavljam link s proizvodima koje prodajem i tako cca. 2-3 god. i sve ok, sada blokirali na tj. dana, označili kao neželjeni sadržaj. Dači me to netko namjerno prijavio, admin valjda nije oni bi iskljućili iz grupe. Žalio sam se, ali do sad još ništa prošlo 4.5 dana.
Ima netko iskustva stime, šta napravit, jer proizvodi su legalni, stranica ok https, linkovi ok.

Da ne otvaraš novi topic (temu) a ne post, njega si otvorio. :blush:
Trebamo razlikovati post od topica, barem mi stari Forumaši. :blush:

A i s ostalim se slažem:

zfravlje
Zfravlje je najvažnije. :blush: :o:

1 Like

Pa nemoj spamati, prosto i jednostavno rijesenje za tvoj problem :smiley:

Sve je dobro, dok ti nije banirana domena. Pazi i vise od 2-3g sam spamao :D, ali u zadnjih godinu su stigle i promjene, pa tako pametno darge :slight_smile: Stranica nije problem, problem su spamovi pa po tom pitanju mozes jedino da prestanes spamati.

Dobro Cupo, nemoj tako. :blush:
Naš Darge nije mislio spamati, njemu tako dođe da svaku malo pita nešto za svoju (uvijek istu) domenu pa ostavi link, zadnji put ovdje:


Forumaši neće zamjeriti, a Cupo ima bogato iskustvo u tome pa može potvrditi: :blush:

Realan link je uklonjen jer nema ni potrebe da bude tu.

Napomena: i moj problem s vrha topica je još uvijek aktuelan. :o:

3 Likes

Da, u zadnje vrijeme većinom se treba paziti na BROJ dnevnih objava po domeni.

FB je to tokom ljetne turneje privremenih banovanja pojedinih pageova posebno naglasavao!

Kužim to, ali pitao sam admine i dopustili su mi stavljati te linkove, i sve to jednom dnevno, drugi stavljaju i dižu više puta.

Za to ne znam, koliko se može dnevno staviti objava po domeni? Hebem ti fb da imam novce onda bi plaćao oglase.

Jedno je sto ti drugi dopuste, a drugo sto ti FB algoritam zabranjuje…

Def. je poostrena ta FB politika, kako i koliko se smije stavljati - to ti nikada iz FB-a nece reci

1 Like

Pošalji mi link da vidim.

Pa to i jeste bit svega, njih najmanje zanima sto ces ti “ici” na zivce drugim korisnicima, sto ih smaras i slicno. Cilj svih promjena u zadnjih 365 je to, povecanje $…Ti i kad “nemas” novaca, moras da ih gurnes :slight_smile:

A sto se tice objava Q_Line ti je objasnio, odobrenje od nekakvog admina je bitno koliko i moje misljenje o FB-u i lihvaru zvanom Mark :slight_smile:

1 Like

Postoji mogućnost da i konkurenicija prijavi me, jer oznaćeno je nekoliko oglasa kao neželjni sadržaj. Ima svakavih osoba.

Postavio sam prije 5-6 dana i ne da nitko nije odgovorio nego ovo je stanje mog “topica”:
0 glasova · 1 pratitelj · Vidjelo: 2 :frowning:

Ništa od ovoga nije razlog. S istog hostinga mi se drugi webovi uredno otvaraju na FB-u, reklama na siteu nema nikakvih, a najnovija verzija WP-a je u pitanju. :frowning:

Čak i mogućnost da je domena banirana u prošlosti zbog starog vlasnika ne stoji jer sam prethodno već uspješno podesio svoju domenu kao website za taj FB page, ali to ne radi više. :frowning:

Baš čudno. :o:

Cudno, trebala je restirekcija proci kroz 2-3 dana. Sta se desi, kada je provuces na debugeru? Da li ti snimi, ili odmah izbaci ono crveno da je nezeljan sadrzaj i da imas pravo da se zalis?

I ako je ti linkana sa grupom ili pageom, ako se gdje bilo tu nalazi link makni ga, pa vidi hoce li se normalizovati nakon 2-3 dana.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey