Btw. stavi negdje napomenu da se ne spajaju boje, trebalo mi je vremena da skuzim da moze svaka sa svakom, ili bolje rascjepkaj neki fini jpg.
Dala bi se fina app sloziti od ovoga s levelima, gdje su u pocetku male slikice od po 4-6-8 elemenata, bez rotacija i onda se postupno komplicira s povecanjem elemenata i rotacijama.
Mogucnost multiplajera i ko ce prije sloziti pa povecavati +XP, rang liste po drzavama, tjedne mjesecne…
Promocija, neki dobar video kao one sto vidjamo na instagramu za razne igrice itd itd…
Eto nadam se da sam ti dao moj mali doprinos u pokoravanju svijeta.
Go TechnoAngles… TA
Na zalost ne, nemam toliko vremena igrati se hehe, ali sad sam vidio nesto novo, svidja mi se sto pamti polozaje od zadnjeg otvaranja (ne generira novu). Samo moras bolje gledati i promjene rezolucije.
Slucajno sam otvorio na drugoj rezoluciji i sve je pobjeglo iz kvadrata, kao i ona gornja preklapanja.
Svjestan toga, ali nije mi se dalo sa time zezat (zasad). Računam da će igrači uglavnom imati istu rezoluciju…a ako im se baš desi da im se raspadne ili pobjegnu puzzle iz ekrana zbog takvih promjena, imaju zato SHIFT+R da restoraju na početnu poziciju.
Kako si uopće uspio da ti se promjeni rezolucija? Namjerno si resizeao browser ili? Bit će otvarao si consolu browsera da stokaš malo, pa zato?
Onda nisi vidio čaroliju.
Jesi barem shvatio zašto se zovu “ugly5” ,ili nisi ni do tud došao?
Moram priznati, zanimljivo je gledati reprize kako ste slagali
Bilo vas je koji ste se zvjerski potrudili (sa preko sat vremena rješavanja), ali upali ste u iluziju.
Nek uđe u zapisnik, pojavila se prva osoba koja je rješila zagonetku. xd
(Tek nakon 60 sudionika i nije sa ovog foruma).
Vrijeme rješavanja 46min, broj poteza 590. Nažalost dotični nije upao u iluziju i susreo ugly5 ekipu, hehe. Zato ostali koji su odsutali su ih uglavnom sreli, iluzija radi poprilično očekivano.
A neee, nisam mislila da je puzzle lak, naprotiv. Nego mali je sigurno inteligentniji od mene, rjesavao je puzzule kao beba vec, pa me cisto zanima hoce li rijesiti.
A hajd i ja cu pokusati…