Kad Anđeli slože puzzle :)

… kako ide? … pa trenutno je to daleko slabije od onog inicijalnog vala koji se stvorio prvom objavom kod Chris Ramsaya, ali ide taman toliko da pokrije mjesečne troškove firme … uključujući jednu minimalnu plaću. Nije to ni blizu kao ranije, ali ja sam i za ovo jako zahvalan. Zato jer mi je otvorilo ruke da se bavim dugoročnim planovima i da ne brigam o tome da “gasim požare” za mjesečne režije.

Naravno i u ovom laganom tempu se pojave neki peak-ovi, kao kada su npr. objavljene 8cat puzzle. One nisu imale ni približan val ko Ugly4 ali svejedno su imale jako lijep val i automatski su pogurale i prodaju Ugly4 puzzli. Također otkako su dvoje puzzli u ponudi narudžbe su odmah u prosjeku kvalitetnije. Jer sada dosta kupaca kupi oboje puzzli. (Čak ima podosta kupaca koji pokazuju potrebu da kupe sve boje ponuđenog artikla … tako da veća ponuda po izboru artikala i boja pomaže da narudžbe u prosjeku budu veće)

Tako mi je cilj širiti ponudu, ali opet ne nagliti da se zbog kvantitete ne naruši kvaliteta. Nije to lak zadatak, jer teško da ću ikada nadmašiti Ugly4 puzzle, hehe. Ali “nikad ne reci nikad”.

Sjećam se kada sam gledao intervju sa S.A.R.S-om …pa su rekli da su bili skoro neprimjetni do pjesme “Budjev lebac” i da su tek nakon te pjesme svi znali za njih. Ali da im je onda bilo jako stresno i izazovno izdavati nove pjesme nakon toga da se ne izblamiraju u očima publike…tj. da nastave nuditi dostojan kvalitet te pjesme.

E pa tako nekako se osjećam što se tiče tog aspekta i nebi nikako želio na silu praviti nove puzzle. No imam neki zanimljivih novih ideja i bit će sigurno još nekoliko puzzli od mene. :slight_smile:
Nekidan sam baš pustio nove puzzle: Jigsawholic :slight_smile:

S.A.R.S je na kraju, kako kažu, i sam sebe iznenadio koliko su još dobrih pjesama napravili …pa eto, možda i mene posreće ideje.

Uglavnom, to iz hobija onako povremeno crtkaram i osmišljavam nove puzzle.

A “pravi” posao sam i dalje usmjerio u programiranje, moju primarnu ljubav, na kraju i to mi dođe ko izrada puzzli, hehe. Jako slične stvari.
Kao što rekoh, koristim ovu priliku financijske neovisnosti da usmjerim 99% energije u programiranje…u ono gdje vidim dugoročni benefit… a to su mi Doorsi. Nemam još nigdje ozbiljniju prezentaciju ovog projekta, nešto sam samo ovdje pisao: Nova predikcija Anđela - Doorsi

Uglavnom, na Doorsima radim svaki dan od jutra do sutra i jako sam zadovoljan njihovim napretkom.
Povezani su sa ovom temom, jer na Doorsima radim i alate za puzzle, uglavnom neke tool-ove za marketing ili za automatizaciju internih procedura … pa kroz to unaprijeđujem i Doorse i stvaram uvjete za pospješivanje prodaje. (Što tek dolazi na red da se poberu plodovi tog rada …jer kao što rekoh, sva dosadašnja prodaja puzzli i dalje većinom leži na inicijalnom zamahu. Što će reći da se tu skriva i velik potencijal koji tek treba otključati.)

Ali zato su Doorsi prešli preko one faze gdje su većinom trošak vremena …sada su već u fazi da su mi jako praktičan alat, ogromna ušteda vremena i mislim da više nebi mogao zamisliti da idem raditi bilo kakav program bez njih.
Tako da sam najgori dio izgurao i pregrmio. :slight_smile:
I to mi je bio primarni cilj …da podignem vlastitu produktivnost.

No nekako se logično nameće idući cilj i želja …a to je da i drugi ljudi na svijetu više ne mogu zamisliti da idu raditi program bez Doorsa, jer to je njihova prirodna namjena …da povećaju moju produktivnost, ali i bilo čiju tko se poželi osloniti na taj tool.

Sad sam završio na temi Doorsa xd …hebga, kada su Ugly4 velikim djelom zaslužne za stvaranje Doorsa. Zapravo točno kako su Anđeli u samom startu nagovjestili da ću dobiti puzzle kao kapital za nove velike stvari, a Doorsi su upravo jedna od tih stvari. :slight_smile:

P.S. promotivni code si dobio u sklopu izdavanja novih puzzli. To sam slao automatski svima sa customer-emailing liste. Odziv za kupnju je jako dobar, cca 30% ljudi koji su pročitali email su kupili nove puzzle. No problem je što je samo 22% ljudi pročitalo email …to još nisam siguran jel im u spam-u završilo ili jednostavno nisu otvorili email.
Bunker auta je svejedno pun i ready za promociju koju mislim pustiti za crni petak.:slight_smile:

4 Likeova