Kad Anđeli slože puzzle :)

Nego da se prisjetimo nečega:

Možda nisam proricao daleku budućnost, kad nije prošlo niti godinu dana. :slight_smile: Meni se nekako čini da već stiže veći skok u tom smjeru…možda brzam sa zaključkom, vidjet ćemo uskoro.

Btw…pogledajte koju sam sliku okačio u vrhu te “luđačke” teme i slobodno je povežite sa ovom slagalicom. Mislio sam da sam čak već tada to bio napomenuo u toj temi…ali čini se da nisam. Ali da…kada su me vodili da napravim ove puzzle šapnuli su mi da će baš one biti prekretnica.
Nekako i logično, sam Anđeo se odlučio u njima oblikom prikazati. (Ja ga nisam svjesno nacrtao, ako niste znali. :slight_smile: )

Iskreno nisam ni razmišljao na koji način bi mogle biti baš velika prekretnica…jer sve do nekidan nisam stavio ama baš niti jednu brojku na papir … dok me ovaj prvi review nije osvjestio do kuda to može ići.

Svakako sam im vjerovao …samo nisam imao pojma koliko će to brzo doći.
Mada su i to nagovjestili sa ovim citatom koji su podijelili sa nama za vrijeme te teme:

Osnovna škola je ko munja jer je:
-snažna
-prekrasna
-i kratko traje

Možda brzam sa zaključcima, onda ću se morati poklopiti po ušima, i reći da Anđeli ipak ne postoje. :stuck_out_tongue: A kako me nisu do sada još ni jednom lagali, zaista im vjerujem. Pogotovo kada se ovako slijed događaja približava onome što su mi već relativno davno nagovijestili.

Let’s journey begin. :slight_smile: