Anđeli, svjetlosna bića i glasovi u glavi

Zamislimo munje koje paraju nebo…i da sam ja među rijetkima koji ih je vidio. Kad bi vam pričao o svjetlosti koja para oblake i koja ima nevjerovatnu razornu snagu…nebi mi vjerovali. I to što mi nebi vjerovali činilo bi te munje toliko posebnim…čudesnim.

Ovako kada svi vidimo munje, i nisu nešto specijalne…poprilično su obične. Tu i tamo koji entuzijast ih voli fotkat ili gledat i to je to.

Ja se trudim da vam dočaram postojanje svjetlosnih bića, a zapravo shvatih da je povlastica biti među rijetkima koji ovo znaju. I moguće to neće biti zadugo tako, pa reko da uživam dok traje.

Ovaj prepiska je lekcija od njih i kaže:

Osnovna škola je ko munja jer je:
-snažna
-prekrasna
-i kratko traje

Što će reći da u našoj dugovječnosti naših početaka se sjećamo kao bljeska…kratki su poput treptaja oka. I trebamo zato više uživati u njima, a manje težiti ka tome da što prije prođu…“i da uspijemo”. Nikad nećemo uspijeti u tom smislu, uvijek smo na svom početku. A taj početak je tako kratkotrajan da je to zaista jedina prilika kada možemo uživati u svoj njegovoj raskoši, koja uključuje i njegove prisutne probleme koji su tu da nas ojačaju i spreme za put dalje. Pa sjetite se samo, kako su to dražesni problemi bili u osnovnoj školi. Ali bili su tamo radi vas…radi onoga što ste sada.

Ovo je uputa svima nama.
Meni osobno jer neću zauvijek uživati privilegiju biti među rijetkima koji znaju za svjetlosna bića, jer se oni nastoje prikazat “svijetu”.
Isto tako, da uživam u razvoju technoangels.d.o.o. koji će pod njihovim vodstvom postati mega korporacija…te da uživam u ovim početnim koracima, koji neće tako dugo trajat.
Vama je ovo ujedno proročanstvo, jer kroz par godina ćete svi moći svjedočiti što se desilo sa technoangels.d.o.o.
…i ne samo vi, jer ljudi će tada moći pronaći ovo proročanstvo i vidjet što je bilo predviđeno. I to je jedna od “kapi” na koji će se oni pokazat onima koji će znati ih vidjet.

Dakako, ostalima će ostati enigma kako je jedan luđak napravio genijalnu korporaciju. Nije da takvu enigmu ljudi nisu već sebi pojednostavili donošenjem zaključka “ludost je bliska genijalnošću.”

Eto. Vjerujem da ste svi ovdje htjeli konkretne dokaze za svjetlosna bića…mislim da nisam mogao biti konkretniji. Jer o povijesti je “lako” laprdati, procjenit budućnost može samo onaj tko razumije fizikalni model po kojem se ta budućnost razvija. Za kratke predvidljive procese to mogu odraditi naši znastvenici, fizičari. Za one nešto kompleksnije, oni smatraju da su kaotični i nepredvidljivi. No ono što je nama kaos, svjetlosnim bićima je nauka.

Uživajte.