mitok
rujan 2020 12:06 28
209
bozoou:
Kako god, bolje da su i demoni nego ništa, haha.
Inače, ja ne vjerujem u zlo…tj. smatram da je zlo u službi dobroga. Kako bi se reklo “Svako zlo za neko dobro”.
Već sam ranije na drugoj temi napisao:
Ako se ne varam, tebi je sve super, tebi je trenutni sustav odličan, baš onakav kakav treba biti, svemir je sve savršeno posložio i ugradio savršen sistem kontrole, samoodržavanja, samoispravke i sl. Ja drugačije razmišljam, priroda je dobro posložena, ali ona je prvenstveno Božje djelo, pa tek onda eventualno djelo nekog svemira. Ali to je samo moje mišljenje i nema smisla o tome raspravljat. Sistem u kojem živimo je ipak djelo čovjeka i taj sistem je jako loš. Negdje si sve pravdao na neki svoj način spominjao nešto u smislu da zlo ne postoji, nego je stvar gledišta (ako sam ja dobro shvatio). Zlo itekako postoji, i vrlo je jasno što je ono. Tvoje tumačenje naginje ka sotonizmu, ili blaže rečeno luciferijanstvu, ali to dođe na isto. Možda toga nisi svjestan (nadam se), ali čisto da znaš. A što se tiče svjetlosnih bića, mogu povjerovat da si imao takva iskustva, ali pripazi da nisi malo zaveden i da ti to nisu nikakvu anđeli nego demoni (dobronamjeran savjet).
A ovo…
Da se možda neki od njih ne zove lucifer ?
Ti i ja se niti na ovoj temi ne možemo složiti Ja bih radije umro nego imao ikakvog posla s demonima, barem svjesno traženog. Ne zato što se bojim, nego zato što moja duša nije na prodaju i pripada samo meni i Bogu, a ne nekim demonima u zamjenu za neku prividnu sreću koja u vječnosti traje samo toliko kratko koliko traje ovaj kratki život. Svakom je data slobodna volja, pa neka bira što želi.