Kad Anđeli slože puzzle :)

Toliko emocija u meni da nemam riječi za opisati. Baš ono kad snovi postanu stvarnost.
Vidjeti svoje puzzle na Chrisovom kanalu mi je baš baš ono vrh. On je inače daleko najveći youtuber u toj niši, a i generalno je velika persona jer inače nebi izgradio tako moćan youtube kanal u tako kratko vrijeme.

Što god… video is hereeeeee :smiley:

10 Likeova

Svaka cast, zavidim ti hehe video danas objavljen, vec ima 25k pregleda… Koliko si prodao komada do sad/tj koliko imas narucenih?

EDIT; Da li si razmisljao o FBA?

U sat vremena čistih 3000kn zaradio. :smiley:

0.1% je za sad omjer prodaja/pogledi. Ako se održi taj sale rate…pa bit će to fina lovica na milju pogleda. A on ide sigurno na milju pogleda…tj.na nakoliko milijona.

2 Likeova

Nisam baš upoznat što je to?

Reko sam ti ja da je nerealno imati preko 1% prodaja na preglede…

FBA- fulfillment by amazon… Da saljes u Americka skladista… Malkoc povecas cijenu da nadonkadis FBA, ali kad prodas stotine i hiljade na amazonu imaces dosta organskih prodaja tamo bez da razmisljas o bilo cemu sem proizvodnji i slanju

1 Like

I od mene cestitke, mora da je lijep osjecaj. Trebao bi se (mozda, nagadjam) dat na kreaciju novih puzli, izmjestit proizvodnju u kinu i krenut sa fba i da imas svoj store na amazonu. Mozes npr dio proizvodnje ostavit odje i da to budu premium verzije i taj dio da ide preko tvog sajta u kombinaciji sa amazonom.

1 Like

Cestitke na uspjehu!

FBA je mac s dvije ostrice zbog plagijatora. Cim si na Amazonu isplagirase te. A puzzle se lako kopiraju

1 Like

Jeste da …al u mojoj racunici je i 0.1% bila odlična opcija ako se desi. Jedino ne znam hoce li i ovo biti rate za sve naknadne poglede.

A za FBA…svakako gledam i Amazon. Ima i tema gdje trazim suradnju sa nekim i vec pregovaram s dvojicom. Mene osobno su njihovi botovi zivcirali godinu dana…da sam na kraju odustao od toga da osobno zavrsim proceduru registracije svoje firme.

Sad u ovoj inicijalnoj fazi mi Amazon nije presudan … kasnije svakako ce trebat jer pored ovih puzzli ja prodajem i 7 drugih, a uglavnom su Amerikanci kupci. Tako da im želim biti bliže. :slight_smile:

Pa vec sam dobio i realizirao inspiraciju za jos jedne puzzle. Gore sam ih vec pokazao. Koliko su dobre, jos ne znam. Meni ne toliko ko prve, ali prvim testerima su bile cool, kazu cak zanimljivije od prvih za slagat.

A za dalje …nije to bas jednostavan proces, ovisi o inspiraciji koju dobiješ ili ne. (Nebitno od kuda ista dolazi)

Raditi generički po šabloni bi bilo glupo i zatrovalo bi kvalitet cijelog shopa.

2 Likeova

Bravo i od mene! Veselim se tvom uspjehu Božo :raising_hand_woman:
P.S. Sviđa mi se početak onog pisma što je čitao :wink:

1 Like

Hehe,
Marta nam je inače zaslužna za eng na pismu :D.

Hvala tebi ovim putem još jednom, ako sve završi kako treba…vjerujem da ću se i konkretnije moći zahvalit. :wink:

Inače sam na kasiranih čistih 6000kn, sale rate se održava na 0.15, so far so good. :smiley:

Lets roken roll. Anđeli su bili po još jednom u pravu, a vi vjerujte što oćete. :smiley:

Kad se u 04:00 digneš iz kreveta da bi popravljao neke stvari. xd. Znači ono, PayPal je stopirao prodaje
od 02:00 jer je posumnjao nešto u porez i tražio neke privole da se može nastaviti primati novac.

Ono kad imaš osjetne gubitke radi toga. xd.

Strasno, uvijek neki problemi.
Vezano za slanje unutar eu, pogledaj eurosender, mozes placati preko paypala.
Mozda dostavljaju po svijetu…nisam istrazio.

Da, uvijek nesto.
Al sad vidim da nisam napisao…ali sam uspio odmah riješiti. Tako da je bilo stopirano samo od 2 do 4. Nista strašno …al sam se malo zabrecnuo koje bi bilo sra*** da stane sad raditi na par dana. Hah …

Sto se tice PayPala- ja bih ti savjetovao da odmah povlacis pare kako ih i primas, tj da nikad nemas neku vecu svotu na PP jer su supci :smiley: Ovaj Amer s kojim ja radim stalno tako povlaci, ostavlja samo 200-anjak$ za refunde… cesto vidim po ovim ecommerce grupama da se ljudi zale na PayPal koji im zamrzne nalog bez nekog valjanog razloga

1 Like

Razmisljao sam vec u tom smjeru. Svakako mi se čini dobar savjet. :wink:

Nego, ja sam sebe već službeno proglasio neslužbenim milijonašom, haha.

Otrčo ja pred rudo …al bogme ne smije više nigdje zapet. Mislim uvijek može neki vrag iskočit. xd xd

Po mojoj procjeni zaustavlja se ovo kolo negdje na pola između 1M i 2M :smiley:

Ali nekako mi smrdi da Anđeli skrivaju još poneke adute i da to nisu konačne pare od kojih bi se trebao “usrati” … kako su nagovijestili. :smiley:

Neke hintove su već dali što je iduće za činit. :stuck_out_tongue:

1 Like

Svaka čast na ideji i realizaciji! Moj naklon :smiley:

1 Like

Vec 113k viewsa na Youtube! Svaka čast!