Kako napraviti ovakav video...? Tko zna nudim $10


#1

Dakle, dali netko zna, ako se bavi time ili… kojim je načinom napravljen ovaj video u detalje, software znam, Easy Sketch Pro ili VideoScribe ili slično, al nije mi jasan princip slaganja boja, kako to dobiti da se samo boja jedno za drugim kao na videu. Kako, napraviti sliku, rastaviti…ili? Tko zna objasniti u detalje isključivo baš za ovakvu vrstu videa “bojanke”, dajem $10


#2

Vidi može li nešto od ovoga pomoći.
http://help.videoscribe.co/support/solutions/articles/1000033717-fill-an-image-with-colour-using-the-hand
#3

Aha, znači inkscape je ključ svega…moram priznati da onaj gornji video još nisam vidio… hvala!


#4

Zašto imam osjećaj da je na video potrešeno nekih 4-5 radnih dana :smiley:


#5

Molim te Olafe, :blush: kad već trolamo, što si mislio reći ovim? Nisam razumio point? Jel’ to puno, ili malo, toliko dana? :o:


#6

Po mojoj procjeni u najlošijem slučaju, video je zaradio do sada 8-10 tisuća dolara, pa ako se i je radio 4-5 dana, (što naravno nije, prije da je toliko sati), to mu se itekako isplatilo… :wink:


#7

@c3po Ne trolam. Iako video izgleda jednostavno, svaki potez je najvjerovatnije određen ručno. Također, klipovi se na kanalu pojavljuju svakih 3 do 5 dana, tako da bi moj zaključak mogao biti tačan. Nije puno ako su pregledi iz USA :smiley:

@Thunder_Wolf Isplati se sada, ali trebalo je doći do pregleda i imati dosta strpljenja. Nakon 2 godine izbacivanja klipova, Life is Fabulous, je imao skromnih 14k subova i 4m pregleda . U aprilu ove godine dolazi do nevjerovatnog rasta kanala i sav taj trud se počinje isplaćivati. Kanal nam može poslužiti kao dobra motivacija, jer na početku je crtao ručno i sve to snimao kamerom. Sada je vjerovatno zaposlio nekoga ko zna raditi animacije ili je on naučio :wink:


#8

Da ne bude zabune kod manje iskusnih Forumaša ili Youtubera, nijedan potez na filmu u uvodnom postu nije odrađen ručno, sve to radi software. :blush:
Doduše, pogledao sam i prve filmove s tog kanala i tu stvarno izgleda da lik crta realno i snima. To mi je čudno, jer bi to bilo slično kao da je, recimo, vozač F1 svoje prve satove vožnje radio u automobilu kakav je koristio Fred Kremenko. :smile:

Što se tiče vremena izrade filma, Wolf je pitao drugo; kako napraviti ovakav video? A potpuno je pogrešno valorizirati neki video pozitivno stoga što je napravljen relativno brzo. To je apsolutno irelevantno, osim toga film koji se napravi brzo najčešće tako i izgleda. :o: