Kako napraviti ovakav video...? Tko zna nudim $10

Dakle, dali netko zna, ako se bavi time ili… kojim je načinom napravljen ovaj video u detalje, software znam, Easy Sketch Pro ili VideoScribe ili slično, al nije mi jasan princip slaganja boja, kako to dobiti da se samo boja jedno za drugim kao na videu. Kako, napraviti sliku, rastaviti…ili? Tko zna objasniti u detalje isključivo baš za ovakvu vrstu videa “bojanke”, dajem $10

Vidi može li nešto od ovoga pomoći.
http://help.videoscribe.co/support/solutions/articles/1000033717-fill-an-image-with-colour-using-the-hand



1 Like

Aha, znači inkscape je ključ svega…moram priznati da onaj gornji video još nisam vidio… hvala!

1 Like

Zašto imam osjećaj da je na video potrešeno nekih 4-5 radnih dana :smiley:

Molim te Olafe, :blush: kad već trolamo, što si mislio reći ovim? Nisam razumio point? Jel’ to puno, ili malo, toliko dana? :o:

Po mojoj procjeni u najlošijem slučaju, video je zaradio do sada 8-10 tisuća dolara, pa ako se i je radio 4-5 dana, (što naravno nije, prije da je toliko sati), to mu se itekako isplatilo… :wink:

1 Like

@c3po Ne trolam. Iako video izgleda jednostavno, svaki potez je najvjerovatnije određen ručno. Također, klipovi se na kanalu pojavljuju svakih 3 do 5 dana, tako da bi moj zaključak mogao biti tačan. Nije puno ako su pregledi iz USA :smiley:

@Thunder_Wolf Isplati se sada, ali trebalo je doći do pregleda i imati dosta strpljenja. Nakon 2 godine izbacivanja klipova, Life is Fabulous, je imao skromnih 14k subova i 4m pregleda . U aprilu ove godine dolazi do nevjerovatnog rasta kanala i sav taj trud se počinje isplaćivati. Kanal nam može poslužiti kao dobra motivacija, jer na početku je crtao ručno i sve to snimao kamerom. Sada je vjerovatno zaposlio nekoga ko zna raditi animacije ili je on naučio :wink:

Da ne bude zabune kod manje iskusnih Forumaša ili Youtubera, nijedan potez na filmu u uvodnom postu nije odrađen ručno, sve to radi software. :blush:
Doduše, pogledao sam i prve filmove s tog kanala i tu stvarno izgleda da lik crta realno i snima. To mi je čudno, jer bi to bilo slično kao da je, recimo, vozač F1 svoje prve satove vožnje radio u automobilu kakav je koristio Fred Kremenko. :smile:

Što se tiče vremena izrade filma, Wolf je pitao drugo; kako napraviti ovakav video? A potpuno je pogrešno valorizirati neki video pozitivno stoga što je napravljen relativno brzo. To je apsolutno irelevantno, osim toga film koji se napravi brzo najčešće tako i izgleda. :o:

1 Like

Dizem temu iz mrtvih …

Danas sam naletio na jedan kako kazu domaci kanal(zemlja je BA bar tako kazu na socialbladu) koji izgleda ubi puru na yt. Videi su ovog tipa…

E sad mene zanima, u cemu je ovo napravljeno? Hvala!

Zašto zube oboji u žuto :open_mouth:

Može se odraditi uz dosta kombinacija, ovo su neke koje bih ja koristio:

  1. Photoshop/After Effects
  2. Photoshop/Sony Vegas
  3. Photoshop/Premiere

Mada mislim da je ovo napravljeno na mnogo jednostavniji način tj. uz pomoć tableta za crtanje. Ovo mi je upravo dalo mnogo ideja :sweat_smile:

Izgleda da je sve poubijao pa ni nema monetizaciju. :smile: :o:

Evo program za to, placa se mesecno ja sam ga imao ali mi je istekao, snimao sam slicne videove i mnogo kvalitetnije ali nije išlo kao sto sam zamislio, možda sam prerano i odustao, ali jos uvijek imam dobre ideje mozda pokusam opet nesto napravit…
Po meni je program vrh, ja sam danima trazio program koji ima ovakve funkcije i onda jednog dana slučajno naletim pogledam na yt tutoriale i vidim da mi bas to treba :sweat_smile:

Ok, tnx! Probacu sutra!:wink:

Neznam… možda bolje da crtaš to s rukom uz dobru rasvjetu manje češ vremena potrošiti, a i pitanje je dali če ti uopće Youtube htjeti to monetizirati. Ili če ti kao meni reći da radiš “automatizirane, računalno kreirane video zapise samo u svrhu zarade”… :unamused: LOL (Ne, radim ih iz zabave…)
No, evo jedan primjer uspješnog kanala, klasično crtanje:


A evo i ovaj s dlakavim rukama se trudi:

A ovo ti je na tabletu, samo ne bilo kakvom, profi crtaća mrcina koja košta par tisuća $…

Nažalost uopće nije pitanje hoće li monetizirati; kanali koji se temelje na videima tipa Videoscribe, a to je i onaj s gornjeg linka; više nemaju monetizaciju. :neutral_face: :o:

Ubišemo čovjeku poslovnu ideju odmah u startu…

Dragi :wolf:-e, misliš da će i on početi uzvikivati znanu nam krilaticu;

Težak život nas Youtubera ?

:smile: :o:


Ma nikad teži… :sweat: :sweat_drops:

Kako kome… Vidim u Srbiji cvjetaju ruže nekima :smiley:

Neznam, meni stvarno nisu neke stvari jasne u zivotu…

1 Like