Već nekoliko godina razmišljam o tome da se krenem ozbiljnije baviti web biznisom a to iz sobe nije moguće, jer koliko god htio to nije to, a najgore od svega je što se teško puno truditi u takvim uvjetima (sam u sobi) pa se sve svede na par sati rada dnevno, eventualno neki online pomočnik kojeg platim i to je to.
Pa me zanimaju iskustva onih (ako ih ima) koji su pokušali uzeti neki prostor i radnika uživo i nešto pokušati, ili iskustva onih koji rade za druge, ili barem onih koji rade zajedno sa nekim partnerom uživo.
Siguran sam da sam krenuo prije par godina kad mi je to prvi puta palo na pamet da bi sada to živjelo, al jbg, godine prolaze i s njima i prilike i s njima i hrpa para koja je mogla biti zarađena a nije.
Velika prednost nas koji se bavimo internet zaradom je ta što bi taj radnik uvjek imao posla. Dakle, ako neki kljent naruči web sajt, odlično, radimo njemu sajt, ako ne naruči, nema veze, radimo sajtove za adsense ili neku drugu zaradu. Dakle stalno se nešto radi, ne ovisim samo o tome hoće li biti kljenata, jer da ovisim o tome zatvorio bi za 1 mj. Ako krene na bolje, onda ide i drugi radnik, treći itd. Tako i nastaju sve ove firme…
Uz to, imali bi puno vremena za detalje i pokušavanje nekih projekata koji mi sada samo prođu kroz glavu i odu a nikad ne znaš gdje je rudnik.
Mišljenja, iskustva?