Pre svega pozdrav svim clanovima ovog Foruma. Jako mi se dopada vas Forum, ima se sta nauciti i saznati.
Po vasim isntrukcijama, napravio sam FB Page vezanu za moj Gaming sajt, naravno i FB Page je gaming, ulozio 30$ na boost objave i jako lepo ide, ciljao sam USA,UK,Australiju, Canadu i Novi Zeland.
Postavio sam sliku da Lajkuju ako vise vole GTA V ili da komentarisu ako vise vole GTA San Andreas. Rezultati su odlicni za mene.
Ono sto je jedan od clanova foruma rekao, navedite ih da se raspravljaju, tj da komentarisu, i u tome sam uspeo. Za sada stranica ima 200 lajka, stranica napravljena pre 3 dana. Svih 200 lajka su iz pomenutih 5 zemalja. Pa cemo videti kako ce ovo sve ici.
Kupio sam i onaj dodatak od 10$ sto sam salje pozivnice da lajkuju stranicu. Mnogo dobra stvar, i kupio sam 7$ sto sam salje pozivnice da lajkuju stranicu onima koji su nesto komentarisali na mojoj stranici. Obe stvari su jako dobre i svima ih preporucujem.
Planiram da stavim dnevno 10 eura na 30 dana pa da vidim kakve cu rezultate imati za 30 dana i potrosenih 300 eura.
Trenutno stanje na slici GTA je: 723 lajka, 60 komentara, i 37 deljenja. A dopreo sam do 15 000+ osoba, 2600 prirodnih, 12 900 placenih.
Sto se tice mog prvog web sajta, on je Gaming i napravljen je kao FB, dakle dodajete prijatelje, caskate, postavljate slike,statuse itd. Dakle jedna socijalna drustvena mreza za Gejmere. Moze li mi neko preporuciti koje reklame da ubacim na sajt posto je drustvena mreza, tj nema clanaka na njemu. Za sada 100+ registrovanih usera na sajtu, 99% USA. Iz dana u dan sve vise clanova, tako da bih trebao ubaciti nesto, e sad sta ? Adsense i neku mrezu ?
Da li mogu kombinovati Adsense sa nekom mrezom, da mi adsense placa po kliku a npr content.ad da mi placa po impresii ? To bi bilo dobro kada bi moglo, a sa trece strane da vucem neki dinar od Facebook IA.
Danas sam kupio jos jedan domen slican domen mom prvom pomenutom domenu, stime sto cu ovaj domen koristiti samo za News. Dakle, novosti vezane za Gejmere.
1. Sada imam dva sajta, jedan gde objavljujem novosti i vucem publiku sa moje facebook stranice da citaju moje novosti na sajtu vezane za Gaming i time zaradjivati od FB IA.
2. Imam sajt koji je slican Facebooku i na njega zaradjivati preko Adsense i jos neke dodatne mreze koja ce placati po Impresijama. Uzeo sam za primer mrezu: content.ad
Sta je poenta oba sajta ? Pa ista je tema Gaming i moju Facebook stranicu koju punim sa strancima mogu iskoriscavati za oba sajta, pa sto bi nasi ljudi rekli, ko sta voli, nek izvoli.
Takodje ne shvatam ljude ovde po forumu sto kriju svoju nisu i nece da objave cime pokusavaju da zarade, kao da cu vam ja ukrasti foru i zaraditi vise od vas. Moj stav je takav i smratram da bi svi trebali da izjasne cime se bave i kako napreduju, mozda se bas neko bavi istim poslom koji sam ja u ovoj temi naveo, i on ce se javiti da prodiskutujemo i zajedno probamo da uvecamo Publiku i samim tim zaradu. Zapamtite jednu stvar, dve glave su pametnije od jedne. Neka mi neko napise da li je dozvoljeno da u objavama postavim linkove mojih sajtova i link facebook stranice, ako jeste rado cu ih postaviti.
Sto se tice one zenske sto nudi paket za zaradu preko FB IA gde je BigTruck objavio objavu, mogu ti poruciti da samo budale ce ti nesto placati za te tvoje pakete. Ne nasedajte i nemojte nikom placati za to, cista prevara, samo slep ce ti platiti za macku u dzaku, umesto da pomognes ljudima ti ces jos da nam naplatis, da moze toliko da se zaradi koliko ti mala obecavas nebi ti visila ovde u nudila tvoje pakete vec bi bila na Maldivima i suncala se.
Sto se FB IA tice, ukapirao sam nesto a vecinu tog sistema nisam. Naime, ako sam dobro ukapirao, ja pravim moje clanke na mom sajtu i te clanke delim na mojoj facebook stranici, i svako ko doce na moj sajt preko facebook stranice da procita moj clanak ja profitiram ? Voleo bih kada bi mi neko napisao ko se razume u to, kako funcionise ceo sistem FB IA.Hvala i izvinjavam se na ovolikoj objavi, jednostavno sam imao puno sta za reci.
Ja sam ovde dao primer mog zanimanja, Gaming, vi sve ovo isto mozete primeniti na vasu nisu.
Update: Nemoj odmah da pocnu prozivke odakle mi sajt slican Facebooku, zivim i radim u Austriju, sajt sam kupio, imam licencu za njega.