Buduci su se mnogi raspisali u krivom topicu o ovome pa zasto nebi sad tu krenuli pisat.
No, osobno ne vjerujem u Karmu. Nista se ne vraca i nista se ne placa. To sto neki misle da ih je zadesila Karma ili da je nekog drugog zadesila je puka slucajnost i selektivno sjecanje.
Ljudski mozak je jako interesantan i vjerojatno jedan od razloga zasto ne koristimo 100% mozga je to selektivno sjecanje, pamcenje ili kako god to zeljeli zvati.
Netko tko vjeruje u Karmu samo selektivno se sjeca situacija gdje je karma funkcionirala, a onih gdje Karma nije automatskiignorira bez ikakvog saznanja. Mozak je jedan veliki lukavac i jedino u sto bi trebalo vjerovati da ljudi razlicito gledaju na svijet.
Zasto bi Karma funkcionirala?
Koga to bruiga sto sam ja tebi ukrao zvakace? Mislim… Ili koga to zanima da sam bacio Nuklearke i pobio miljune ljudi?
Ovaj Gospodin odzivio krasan zivot, pune 88 godine, a nije ukrao zvakace nego napravio nesto najgore moguce po cemu ce ga se svi sjecati jos tisucama godina jer nevjerujem da ce se nesto slicno tome ikada ponoviti…