Vas dvojica iznad pričajte o filijalama koje se nalaze u vašem gradu, u mom gradu raiffeissen je number1, znači ekstra osoblje i sve ostalo, kod njih imam sve račune i aplikaciju njihovu da pratim stanje na računima…nikakvih problema dosad nisam imao…tako da ne možete okvirno gledati na tu banku jer njihova filijala slabo posluje u vašem gradu
Čitao sam to, ali ostajem pri svom postu jer ja kažem da RF filijala u mom gradu dobro posluje a normalno da propadne banka neće je jedna filijala spasiti i ona propada…
Govorim generalno, bas po iskustvu dosta osoba iz razlicitih mjesta koji su koristili usluge RFB-a
Meni urednno danas leglo
Pozdrav dali kod vas kasni ovaj mjesec IA isplata jos uvijek mi je Pending.?
Najvjerovatnije ćeš dobiti ban, tako u mene u kolege bilo…
Da cim nije dobio do sada ban je dobio 100%. Pravi drugi nalog, nema ti druge…
Ne mora da znači. Evo ja nisam dobio još pare a nisam ban dobio 100% jer radim duge clanke i dobio sam mejl za isplatu
A zasto bi dobio ban, ne razumijem?
Zato sto pita na forumu da li kasni isplata…a FB je to zabranio
Idi na newsroom.fb.com i videces da je od marta zabranjeno pitati za isplatu…
Niko jos nije dobio isplatu, nemojte to raditi coveku, vidite kad “webmajstor” poludi sta napravi
Ja sam dobio ban a nigdje nisam pitao. Vjerovatno su znali da cu pitat pa me banovali unaprijed.
Ma da, video sam jos par takvih situacija na stranom forumu. Bas su.poostrili sad, poceli su da se bave i pretpostavkama i sve zivo rezu…Ma moze im se, bas ih briga.
Da li vam kasni? Meni je još uvijek pending…
Nisam siguran jel trolaš ili…?
Ako ne trolaš, pending je svima i najvjerovatnije sve do 19. će tako biti…kao i svaki mjesec
Legla lova jutros, za ove što ih zanima…
Sad gledam na mbank na Unicredit banci i meni leglo.
Meni piše paid, ali ni traga ni glasa o uplati. Sinoć mi je tako stajalo i ja na banku i ništa.
Inače prva uplata je u pitanju.