Kod mene je krenulo od Nove godine automatsko povlačenje čini mi se…
Da ne otvaram novu temu no da priupitam ođe. Istekla mi je rajfajzen visa electron i poslali su mi novu karticu i ta nova je visa clasic i tu novu kad pokušam spojit na pejpal ne može. šta mi je činit? uglavnom nije banka u istom gradu u kojem sam pa ne mogu samo skoknut do njih
šta piše, koji je error?
čini mi se da je pisalo ne možemo dodati ovu karticu probajte sa drugom karticom. tako nešta. dva puta sam pokušao. ajd još jednom ću
eo probah. opet neće. vako piše.
This card is not accepted. Please use a different card.
dali ti obicnu debitnu umjesto one za internet… jedino da skoknes do njih
■■■■■ a?
viđeh ođe da ih je ruin kontaktirao i da može i visa classic
sad jel to još važi i što neće kod mene ne znam. uglavnom nema ih na četu i ne javlja se ni operater. zvaću u ponedeljak banku da vidim šta da činim. ako neko ima ideju još neke hvala unaprijed
može biti da banka ima neke svoje limite, filtere pa ti možda moraju karticu odobriti za paypal … ali eto po defaultu bi trebalo da sve visa debitne bez problema mogu na paypal … izgleda da je sve od banke do banke, od slučaja do slučaja
Visa Clasic kod nas u BiH može, ali je jebada sa njom raditi na PayPal. Gledaj svakako uzeti Visa Electron ili Visa Debit.
Ovo što tebe muči, moguće da je trebaju u banci aktivirati za online plaćanje/naplatu.
pa visa classic je debitna kartica u raiffeisen banci … samo se zove visa classic …
da, jeste debitna. Ja imam u NLB debitnu, povezana direktno sa racunom!? i ne moze na paypal i ne moze online
fol je što su u raiffeisenu rekli da visa classic debitna može na paypal i da se na nju mogu primati pare sa paypala …
samo da obavjestim da radi sve ok sa pejpalom ova rajfajzen classic kartica. do mene je bilo. kartica došla doma kod majke i ona slikala karticu ja pokušao spojit karticu na pejpal, a nisam znao da treba se aktivirat kartica. kartica se aktivira tako što se ubaci u bankomat i ukuca pin i toeto. poslije aktiviranja može se spojit na pejpal bez problema.
pozdrav,
molim za savjet … trenutno imam mastercard karticu u unicredit BIH.
Trebam si otvoriti paypal, ako može savjet koja banka kartica najbolja ?
također koje su naknade za vođenje paypala ?
U nlb dobijes neku visa electron… Platis karticu 5km (i moras stavit na nju 10km). Odrzavanje mejsecno par km
je li to uključuje m bank ili ne ? i da li za paypal treba devizini ili obični km račun ?
račun ti je vezan za karticu, karticu ubacuješ na paypal … na paypal možeš dodati i mastercard i visa karticu … ali samo na visa karticu možeš primati novac … ako ćeš samo plaćati nešto onda ubaci tu mastercard karticu … samo prije toga provjeri sa bankom može li ta kartica uopšte na paypal … ako ćeš primati novac onda ti je moja preporuka da izvadiš bilo koju visa debitnu karticu u sparkasse banci ili u intesi … samo naglasi da hoćeš VISA DEBITNU karticu … ako ti slučajno ponude mastercard ne prihvataj … takve su najbolje za primanje novca sa paypala …
Kako da withdraw-am balance koji ima više valuta odjednom da ne moram dva puta plaćat 5$ fee ? Jeli se može to ?
Probaj pdoici pa vidi da li ce biti tog 5$ fee-a… ja ga nisam vidio odavno
5$ fee na paypalu ima ako zelis da ti odmah prebace pare na racun a ne 1. u mjesecu.
Ja dobijam odma pare i ne placam taj 5$ fee… i tako vec dosta mjeseci unaazad