Doktor Foster odlicna serija!
također preporuka za seriju Cobra Kai: Cobra Kai (TV Series 2018– ) - IMDb
Kralj dionica, neka švapska serija.
Nakon glupavog plaćanja pretplate već uhuhu bez ikakve konzumacije usluge konačno odlučio nešto pogledat na Netflixu i izgleda promašio.
Pogledao zaredom 2 epizode i stao. Prebrzo ide radnja i općenito mi nije po ukusu obrada teme. Možda pogledam dalje jer ona crna muljatorica bi mogla u nastavku donjet malo zanimljivosti, ali od svih tih dobrih serija koje su hvaljene naširoko ja baš napikirao sranje, valjda me privukla “ambalaža”
Počeo sam gledati Irac još kad se pojavio, ali stao nakon 20 minuta i još od tada planiram nastavit jer mislim da je dobar film. Ali želim neprekidno imati Netflix, ima odličnih serija i filmova, samo još da se prisilim nešto i pogledati
Sa Netflixa preporuka:
Bas dobra serija. Evropska, tako da ne traje u besvijest, nego ima samo 12 epizoda, tj.4 sezone sa po samo tri epizode. Svaka sezona je na drugom jeziku sa extra dobrim glumcima.( Britanija, Spanija, Njemacka i Francuska) . Cijela radnja se odvija samo u ovoj staklenoj sobi gdje ispituju svjedoke. Svaka epizoda je psiholoska drama, sama za sebe.
Odlican prijedlog, bacit cu pogled
Trenutno isto gledam Better Call Saul i isto uživam u svakoj epizodi…
Prije par dana pogledao jako dobru mini seriju Somebody Somewhere.
Jednostavno, simpatično, životno…
Ima malo “woke”-a ali nije na silu
I trenutno isto gledam BBCevu akcijsku seriju The Capture na koju sam slučajno nabasao i dosta je zanimljiva i dobra. Big brother is watching you
A svakako bi preporučio i ove dvije talijanske odlične serije ako ste već pogledali obavezne Narcose:
Gommorah je rađena prema romanu Roberta Saviana koji je 2006. objavio istoimenu knjigu u kojoj je opisao svoja istraživanja kako funkcionira organizirani kriminal u Camorri.
Nakon toga je primio mnoge prijetnje od tog klana i od tada tip živi pod policijskom zaštitom.
Postoji još jedna super serija ZeroZeroZero prema njegovoj knjizi koja govori o internacionalnom trgovanju drogom. Nisam ju još gledao ali je imam na nišanu
ZeroZeroZero sam uhvatio samo jednu epizodu. Dosta me podsjeca na film Trafic posto pokriva nekoliko aspekata transporta i trgovine drogom. Vrijedno gledanja.
Pogledao nedavno Obi-Wan Kenobi. Ok je, ne bih je dvaput gledao.
Gledao Spartacus, ne mogu da shvatim kako neko može gledati tamo neke Lordove i ringove pored ovakve serije.
Nažalost glavni glumac je nakon prve sezone saznao da ima rak, te nažalost nakon duže borbe i preminuo. Tako da preostale 2-3 sezone nisu iste bez njega, ali bez obzira dobra serija.
Da, serija moje mladosti, savrtseno odradeno sve osim krvi, krv mi je nekako previse vjestacka uvijek bila
Sada gledam seriju Rome.
Poceo sinoc Rings of Power. Svidja mi se.
Andor počeo gledati, sviđa mi se serija dosta.
Ja gledam House of the Dragon. GOT serijal sam pogledala cak 2 puta oink. Ova serija je super sve dok me nisu razocarali promjenom glumica u epizodi 6 ako se ne varam. Zbog skoka od 10 godina, između dvije epizode, oni su postavili novu kraljicu i novu princezu, a kralj ostao isti, kao i ostali. To mi je bzze, mogli su ih sminkom postarat, nije 10 godina -100, al et. Ova nova nema drzanje prave princeze nikako, nije to TO.
Pogledao sve do sada na Amazon Prime, svakog Petka nova epizoda izlazi. Jako dobra serija.
Sve preporuke za : The Cleaning Lady
Warrior
Cobra Kai
su top serije sve preporuke
Ja se izgubio u toj seriji, morao ponovno palit epizodu, pomislio prvo da sam pogrešnu seriju upalio gledati
Pa da, ni meni nije bilo jasno, pa sam pauzirala i otisla na google da vidim redoslijed serija. Kad tamo sve naslovi bas o promjeni glumaca, bas su svi razocarani.