Koju stolicu koristite?

https://www.basetbl.online/pages/AboutUs

1 Like

Ok nije nemačke moja greška :confused: ja sam mislio da jeste. Hvala na ukazivanju moje greške Mislio sam da jeste jer sam video u katlogu za sklapanje da piše kontakt podaci za U.K i za Nemačku. Verovatno je dobra kineska stolica

Imam dvije Markus(ikea)- za mene osobno najbolji stolac koji sam ikada imao.

2 Likeova

Kod mene tu u Dubrovniku neki stavio oglas da prodaje Herman Miller za 400 eura. I znam da vrijedi, a nekako mi žao sada dati toliko novaca haha. Inače koristim neko ■■■■■ iz VACOM-a koje nije izdržalo ni 2 godine.

Misliš kuna ?

400e za stolicu u ludilu ne bi dao :smiley:

1 Like

ma ja bi jer ta stolica kosta ko suho zlato, ljudi se kunu da nakon nje nema vise boli u ledjima… nego mi sad ovako zao dat jer nisam ustedio za nju, inace da sam skupljao za to kupio bi ju bez razmisljanja

Za stolicu maksimalno što bi dao do 180 eura ajd možda ako je neka extra klasa i 200 € sve preko toga je ludilo mozga :woozy_face:

Kada malo bolje razmislim možda i bi. Ali trenutno hvala Bogu nemam problema s leđima tako da “ove pameti” ne bi :smiley: Ali da imam problema i da me leđa bole sigurno da bi.

1 Like

I ja sam prije kontao da je puno para dati za stolicu preko 100-200 eura, dok nisam uzeo herman miller aeron… a dotad sjedio na nekoj običnoj kuhinjskoj stolici od 35 eura. :smiley: Upgrade je bio nešto tipa kao da sam vozio starog fiću i uzeo najnoviji mercedes. :smiley: I vrijedi svaku marku.

Isto važi i za ostalu opremu za rad. Tipa miš ili tastatura, ne može se upoređivati rad sa jeftinim mišem/tastaturom i nekim premium modelom.

Isto i za monitor, preporodio sam se kad sam uzeo monitor sa 144 Hz. Jednostavno nema više vraćanja na staro (koristio uvijek monitore ili laptope sa 60-75 Hz).

Ne treba škrtariti na osnovnim stvarima za rad ako se već živi od online zarade. Kome je internet zarada hobi sa strane, svakako neće ni razmišljati o herman miller ili sličnim stolicama…

4 Likeova

a gle, ja sam dugo isto razmišljao dal uzet jeftiniju stolicu ili nešto poput Herman Millera ili Steelcase.
Pregledao sam hrpu stolica po centrima uživo i nije mi ni jedna baš legla. Bilo mi je važno da dobro izgleda, da je udobna i da ima mogućnost podešavanja dijelova stolice. Onda sam shvatio i da hoću da je kožna i da ima mrežicu na leđima da po ljeti se ne lijepiš znojan na naslon.

I onda sam pronašao tu firmu koja je imala tu stolicu koju sam spominjao gore, pročitao recenziju, otišao u Zagorje da mi ju izvuku i isprobao. I bila je najbolja od svih viđenih i imala sva ta podešavanja koja su mi trebala. I još je bila na popustu baš tad.

Teško sam dao cca. 400 eura i nadao se da je ok kvalitete i da će izdržat valjda 5 godina.
Od kad sam ju sastavio, evo sjedim na njoj svakodnevno po 8-10 nekad i 14 sati i drago mi je da sam riskirao.

Ne znam jesu li ovi razvikani brandovi u koje se svi kunu da su im promijenili život vrijedni po 1000-1500 eura, meni se čini da je ovo dosta blizu a puno dostupnije.

Nemam ni iPhone ili Samsung nego 3 puta jeftiniji Xiamoi i isto ne bi rekao da je triput lošiji.

2 Likeova

Mene s vremenom počela boljeti leđa, sjedim cijelo vrijeme po kauču, lošim stolicama. Odlučio zatražiti ponudu za Herman Miller Aeron, ali ipak je malo preskupo… tako da ću potražiti nešto drugo. Ako koga zanima cijena je 2375 eura trenutno.

1 Like

A da polovnu kupiš? Prodaje od kolege prijatelj u blizini Bjelovara/Garešnice, on ju je po narudzbi iz USA naručivao ako se ne varam… Tj. da ne pričam gluposti evo oglas na njuškalu:

Doduše i za nju traži 1600E

Ja bi tako nešto volio ali mi je isto puno za dati, gledao sam ovo:

Ekipa, prodao sam 2138 onih PI-ja, i želim si sada kupiti stolicu do 300 eura. Za sada je izbor kao što sam u zadnjem postu napisao Trust GXT Resto Pro, našao sam najjeftiniju u Ronisu za 278 eur. Gaming stolica TRUST Resto Pro, GXT712

Ali ako ima tko kakv bolji prijedlog do 300 eur, slušam :stuck_out_tongue:

Ili da spiskam sve što sam zaradio i kupim Secret Lab… ali mi je to malo puno, valjalo bi i grafičku mijenjati jbga haha

Možda neka ergonomski oblikovana stolica? .Ja sam uzeo dobru kinesku ergonomski oblikovanu s tolicu rađenu za izvoz u U.K. i Nemačku. Ovu što ti želiš kupiti ja lično ne bih uzimao.

Prvi razlog što je od napravljena što narodski se kaže od skaja (PU kože) .Leto kad dođe pa kad priprži pa se to potpari odozgo ako duže sediš -možda problem.
Drugi razlog “žlebovi” (useci) sa strane stolice ako si imalo krupnija osoba neće ti dati nogama mnogo prostora- da ih s vremena na vreme raširiš. Nego ćeš noga uvek morati držati uvek skupljene (skučene)
Treće ovi kaiševi za lubarni deo stolice (za kičmu) verujem vremenom će oslabiti ili će početi da padaju i ukrivljuju u stranu .Tako da je i tu eventualno može biti problem prilikom sedenja

Za to se slažem, to bi moglo biti problem, ali bogati svakako klima piči preko ljeta haha…

Za drugo nisam siguran ali koliko sam gledao recenzije stolica je dosta široka i super je za krupnije ljude. Nisam visok ali sam deblji jbga. A za kajiševe to nema veze, možeš ga i rukom staviti iza leđa neš ti…

Koju stolicu si zuzeo?

ovu i mogu ti reći udobna je :grinning:jer dosta vremena provodim sedeći za kompjuterom

1 Like

Eto me 3 sata već tražim i naručio na kraju neku Ticova s Amazon.de, gledao na youtube malo i kažu da nije loša… 240e s dostavom uz neki voucher.

Od Trusta sam na kraju odustao jer prije nisam razmišljao o ovim širokim rubovima na području ramena, a to me živcira kod trenutne stolice, vjerojatno je tako kod svih gaming stolica, ne možeš se okrenuti kako spada.

Javim dojmove kad dođe za 10tak dana… Dostava je 27 eur ali ajde taj neki voucher me izvukao haha

2 Likeova

Vidim i drago mi je :grinning:da si se ipak opredelio za ergonomsku oblikovanu stolicu. Možda su mogao naći jeftiniju (ne znam cene stolica u hrvatskoj) al opet i ova cena je O.K.ako je dobar kvalitet !
Videćeš biće ti udobna garantujem!

Ovo sam si uzeo nedavno:

A do sada sam para i para potrošio na stolice sa amazona, nakon 6 mjeseci sve i jednu razvalio, još ja nešto nisam ni težak, 87kg i 192cm visine, al opet svaka počne škripat, kvalitet jednostavno nije dobar, prije se strpiti, uštediti nešto novca, i onda kupiš si nešto što valja, i nešto što je Made in Germany: