Koliko stvarno se moze zaraditi (i)legalno sa filmovima

Provericu to da vidim kakvo je.

Ovaj kopirao tvoj sajt ili samo radi redirekciju http://019dizi.com/

Ja sam upravo pokrenuo svoj sajt ali ne znam neki jednostavan nacin da imam neki veliki .broj filmova, pa da pitam ovdje iskusnije citao sam na drugom forumu kako covjek skine filmove pa upload na gdrive i odatle embbeda na stranicu

Da li ima neki jednostavniji nacin za to ili mora to sve manuelno?

Napravi skriptu koja će skidati embed kodove s konkurentske stranice.

Rado da znam kako…Ja se bavim marketingkom vecinom, ovaj dio me koci dosta, guglao sam nesto sa dooplay temom i neki api ima za to ali cini se da je ugasen. Jer manuelno da radim nemam bas vremena jer radi 12h na svom poslu.

bavi se cime se vec bavis a od filmova odustani … topla preporuka

Ako nastavis sa tvojim nivoom znanja, radices narednih nekoliko godina na tucanju kamenja.

Ostavi se tih stvari dok je još vrijeme.

Zasto, mislim ova 2 odogovora, zasto da se ovoga ostavim jednostavno zelim da probam. I citao sam na tu temu. I odakle ti znas moj nivo znanja Jeronimo?

Pa eto npr ne znas kako do filmova, javno pricas na nekom forumu da ces da radis ilegalnu stvar itd… Sto se mene tice, samo napred.

S obzirom da ovdje ispitujes koliko se moze zaraditi i kako automatizirati manual rad, ja iskreno ni ne vidim da ti nesto znas, osim citati i operacije download, upload…
Ljudi ti fino vele da se prebacis u nesto drugo, mani se ilegale.

Preko BHW foruma sam ‘upoznao’ vlasnika 123movies weba. Lik je u ranim fazama weba mlatio po nekoliko tisuca dolara dnevno

Koje trosenje vremena, zamisli nekome odgovoris na pitanje a da ne preseravas.
Cao veliki znalci…lol

IvanLovre

Ima ljudi koji i danas mlate, par ih pratim i ucim od njih,samo vecina njih su iskusni u pisanju skripti sto meni iskreno fali.
Ali naci cu neki nacin za brze dizanje sajta samo treba malo vremena.

Mora li tako debilski da odgovoris na dobronameran savet? Jbt koj moj qrc i radim ovde vise bem ti navike glupe…Mora da se menja i da se trosi vreme pametnije definitivno.

6 Likeova

Nisam savjet trazio nego odgovor kao prvo, kao drugo “savjeti” tvoji i vecine ljude ovdje samo se ondose na “nivo znanja” i ne pruzaju ama bilo koju vrstu koristi niti meni niti nekom drugom ko cita post.

Trosi vrijeme kako god zelis, zelim ti sve najbolje, zaista :slight_smile:

I btw da ne peglamo vise post nasao sam odgovor na svoje pitanje samostalno, hvala veliko za nista.

To " hvala veliko za nista" imalo bi smisla da si napisao na Upworku, gde si angazovao strucnjake, platio ih, pa da ti nisu uradili posao za tvoj novac , na forumu koji cita stotine ljudi, ako ne dobijes besplatan savet i savet koji tebi treba zapitas se da li si dobro postupio da li si pravilno prisao temi.
Dobio si dobar savet jer se vidi da si pocetnik, embed jeste zanimljiva tema, nekoga uhvate nekoga ne, ali one koji to i dalje rade, oni uzimaju servere u Rusiji, placaju sve bitcoinima, znaju kako da se sacuvaju a ti se i dalje vrtis oko obicne skripte i vidi se iz aviona da nisi u tome .

2 Likeova

Kao sto rekoh na sve sam vec nasao odgovore i povezao tackice, i pristupio sam sasvim normalno, pitao direktno pitanje. Niti sam trazio savjete niti procjene znanja, jednostavno sam trazio odgovor na koji ama bas niko nije ni smjernice pokusao dati.

A vec sam uzeo vps negdje i placam cryptom sve i hosting i domene i idem preko proxija i VPN zajedno.

Uglavnom, dosada si ti najkonstruktivniji odogovor dao.
I iskreno jesam u tome, jednostavno nisam coder nego sales guy ali snadjem se.
Samo sam pitao postoji li nacin da se nesto automatizira i to je sve.

sa srećom, samo da znaš, prije 3-5 godina se nije toliko gledalo na to … ali sada i u našim zemljama ozbiljno shvataju te stvari, samo poštuj zakon i sve će biti ok, ne znam gdje si uzeo server ali prouči zakonodavstvo te zemlje, objasni hosting support šta planiraš i neka ti oni daju smjernice

uglavnom trebaš imati stranicu na sajtu kako bi te zainteresovane strane mogle kontaktirati … i moraš odgovarati i postupati po zahtjevima za uklanjanje … a ako budeš sve ignorisao bez obzira koliko se budeš štitio imat ćeš problema … možda ne odmah ali za godinu-dvije sigurno … grešku ćeš napraviti u jednom trenutku sigurno

najveće stranice koje embeduju ili se kriju u vijetnamu/kuvajtu ili ispoštuju zahtjev i uklone … treće nema

zato ti kažem, bolje da se fokusiraš i usmjeriš energiju na nešto drugo, imaš milion ideja na internetu … ali ako si već odlučio to da radiš onda poštuj pravila i neće te boliti glava