Koliko trošite na mobitel?

Koliko mjesečno trošite na mobitel i koje tarife/mreže koristite?

Informativno me zanima :slight_smile:

Na Tele 2 sam. Dik sam bio na bonove trošija san koliko san moga izdvojiti za tu svrhu. Nekad je to bilo i oko 200 Kn. Sad san na pretplati kod istog operatera, tarifa Revolucija, 160 Kn/mj. Sms i razgovor su besplatni unutar RH, a sve drugo se plaća po cjeniku. A kako ja koristim samo besplatni dio onda mi je navedenas cijena stalna i ne mjenja se. Svima preporučujem Ravoluciju od Tele2. NIJE reklama. Ovo je odgovor na upit.

Ja sam prije bio na pretplati na t-mobilu. 150 kn mj, još imaš 50 minuta besplatno i 50 poruka i tih 150 kn za potrošit, jedino ako prijeđeš je više od toga. Kako sam imao i drugi mob kod tele2 puno više sam njega koristio tako da bi sa ovog t-mobile možda uputio 30 poziva mj. i 100 poruka mj. a dolazio mi je račun 350-400 kn svaki mj :D.
Poruka kod t-mobila je bila 2-3 kn a poziv od 10 sec. 10 kn. Ma bitno je da te nagovore da potpišeš ugovor na 2 godine a onda ako preživiš preživiš. Nije ni čudno da iz zovu najvećim lopovima u hrvatskoj.

Revolucija od Tele2 - 150 kn. Sve neograničeno, a mobilni Internet ne koristim.

Za zvanje inozemstva koristim isključivo Skype - mislim da je 18$ mjesečno neograničeno u Europu i USA. Ako platiš 3 ili više mjeseci, popusti su drastični.

Gigolo ništo nije neograničeno isto kao i kod unlimited hosting.
Još jednom pročitaj ugovor

[quote=""]>pojedinačnog poziva ograničeno je na 60 minuta

Tele2 može ograničiti pružanje usluga ili raskinuti pretplatnički odnos s trenutnim učinkom i
prestati s pružanjem usluga u slučaju korištenja usluga protivno Načelu pravednosti korištenja
[/quote]

Sljaker isto tako što se skype tiče

jako malo razgovora, ostalo 200+ kuna.

Zanima me vi koji puno sms.a saljete jel strikate po mobu ili ga spojite
na komp pa sa njega pisete ? Imam mobove od simensove ciglice ali
uvijek slomim prste dok sms napisem

Bonbon, paket veliki razgovor-60 kuna, 200 minuta prema svim mrežama i fiksnim brojevima, te 300 minuta unutar bonbona.
Meni dovoljno, a i nisam baš od onih što melju previše na telefon.

Koristim bonove, VIP mreža, obnovim račun bonom kad moram jer mi ističe, inače ne bih niti kupovao bonove :slight_smile:

[quote=“kres0”]Gigolo ništo nije neograničeno isto kao i kod unlimited hosting.
Još jednom pročitaj ugovor

Sljaker isto tako što se skype tiče[/quote]

tako je, ali iskljucuju kad nabijes preko 5000 minuta, a i onda ih mozes nazvati i ako npr to trosis sa istim brojem(vecinu minuta) odblokirat ce ti… smatraju krsenjem nacela koristenja samo ako zoves tonu brojeva…

kod sms-ova je mislim brojka 3000…

Moja bivša žena troši preko 1000 Kn na t- mobile. Al to njoj nije problem kad ima plaću ko šta imaju u Saboru.

Kres0, a ko je to voljan zrračiti mozak 60 min? Moji najčešći razgovori su oko minute. Znasn prekardašiti i do 10 - 15. Ali ritko,

Troši 1000kn a flat je 150 kn u tele2? Ti su najjaći koji se ponašaju kao pijani bogataiš dok imaju nešto novaca.

Trošim na bonbon 40kn mjesečno, dobijem 1000 besplatnih minuta prema bonbon mreži.
VIP kupim većinom kad mi istječe kartica, a kako traju i po nekoliko mjeseci tu mi ne ode puno love.
T-mobile isto imam. Ali mi istekla kartica nisam nadoplaćivao…

Mene zanima da li netko koristi mobilni internet na jednoj od ovih mreža i koji po vama je najisplativiji ?

Ja sam prešao na pretplatu prije koju godinu kada je VIP imao neki model Easy Promo+ bez pretplate (samo naknada za radiodifuziju), a tarifu kao tada najskuplji paket s pretplatom. Ovaj sam mjesec platio 142 kn i to je jedan od najvećih računa, iako obično bude iznad 100 kn.

Zato se slažem s Čačićem kada kaže “manje telefonirajte, pa ćete imati za struju”. Na stranu naši penzići koji nemaju niti za telefon, niti za struju, ali mi ostali plaćamo telefon po glavi kućanstva 150 kn, a struja mi je 170 kn za cijelo kućanstvo, s time da računalo uopće ne gasim…! Posljedica: T-Com ima 2 milijarde kuna čiste dobiti, a HEP 100 milijuna kuna. To je apsurdna situacija, da firma kojoj je svaki mobitel zlatna koka ima 20 puta veći profit od firme kojoj svako trošilo (uključujući i baterije u svim tim mobitelima) donosi pinku.

50kn svaki treći mjesec, čist da neizgubim mogućnost poziva. Tomato plus tarifa.

tele2, potrošim oko 150 kn mjesečno (paket knockout 100 pretplata, ali se uvijek nakupi nešto preko, + roaming, + 10kn naknada za frekvenciju…)

prije toga (do prije 6 godina) sam bio na vip-u i kupovao sam one bonove od 35 kn svaka 3-4 dana, tj. trošio oko 300 kn mjesečno.

U ugovornoj je obvezi s t-mobile, a Revolucija od Tele 2 je od prošlog miseca startala. Kad joj istekne ugovor, valjda će napraviti kakav pametan potez. Inače je sutkinja i stvarno ima prihode slične zastupnicima.
Ja sam joj sugerirao da uzme Revoluciju, a t-com ne koristi i plaća samo pretplatu do isteka ugovora. To bi joj se isplatilo, ali odluka je njena. Ako njoj 1000 Kn nije neka lova, a šta ću joj ja?

50 kuna svaki treci tek toliko da ma ne iskopcaju … osobno bi ga najradije bojkotiro… al naravno, tko je to vidio danas… ugl. t-kom

Vip mreža, ~150 kuna mjesečno.
SMS neograničeno besplatno, pozivi unutar vipa besplatni, internet oko 1gb, to mi je dovoljno.

Prije sam imao t-mobile, trošio oko 500kn mjesečno u prosjeku. Nikad više!

Tele2 (paket knockout 50) s njima sam od prvog dana od kad su u Hrv. i u tih 7-8 godina prekršio 5-6 puta tih 60 kuna mjesečno, zadnja dva tri su bila oko 80kn, ali priča, priča, priča, god. pošaljem jedno 13 poruka, eventualno 14. Toplo preporučujem Tele2 svima.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja