za ove njihove ocjene me boli K, najvaznije mi je da se stranica otvori sto je brze moguce. Za WP to moze ponekad biti katastrofalno jer neke teme same po sebi su spore. Neke su nafilane sa externim javascriptima i queryima na druge strancie koje onda dodatno usporavaju site, a u biti vas site is erver nisu krivi nista.
Ja sam to uradio tako da sam si sklepao Nginx Custom Server i tu imam sve siteve i oni doslovno lete…
www.dadaas.com testiran na pingdomu:
https://tools.pingdom.com/#!/dLGS8x/dadaas.com
I moram reci da moj site ovaj sto nije dugo vec nesto napisano na njemu, ali bit ce koristi fancy smency bespotrebne pluginove, i svasta nesto i onaj famozni jetpack koji na shared hostu stvara glavobolje. Ali kod mene ispod 2 sekunde samo tako. A server je u New Yorku, dok je test u Californiji, drugim riejcima ovima na istocnoj obali stranica se otvori bolesno brzo. A najboljit est je manualno. hebes ti te pingdomove i njihove ocjene kada kad on testira izbaci brojke a kada ti does na site a ons e vuce, pa mu treba mjesec dana da otvori, to je najveci problem.
na moj site mozes otici i prelistati sve jako brzo, kako kliknes tako ce se otvoriti. Damn mozda zato i imam tako low average time on page… Jer ljudi jednostavno prebrzo tos ve pregledaju, hehe