Pozdrav ljudi,
Kao i obicno pravo mjesto gdje treba da se obratim ja ili bilo ko drugi je ovo ovdje, a da je usko vezano za web, i u jednu ruku mi je drago da postoji, tako da nekad moja ili bilo cija pitanja mogu biti u previse “obicna”, ali nadam se da cete to svi shvatiti iz razloga sto ovdje iskreno se uvjek moze porazgovarati sa bilo kim i svaki savjet odavdje je zlata vrijedan, sad da vas prestanem hvaliti i da predjem na pitanje
Ono sto mene interesuje kolika plata se daje covjeku koji vodi web sajt, facebook page, pravi banere, dogovara saradnje, tehnicki odrzava neku web stranicu 24/7 je prisutan tu i uvjek se moze racunati na njega, objavljuje clanke, spinuje isto, tako reci poodredjen je tom poslu. Broj vijesti u prosjeku je 2-3 dnevno na mjesecnom nivou (to je samo sto se tice vijesti). Duzan je da odgovara i na emailove, facebook poruke i dogovara saradnje sa drugim portalima takodjer. Naravno slabo ima privatnosti iz gore navedenih razloga
Eh sad me interesuje iz vaseg iskustva kolika je plata na ruke dovoljna za tog “nekog” stim da taj neko ne bi bio osiguran vec cisto kes na ruke.
Interesuju me vasa misljenja plata bi se zasnivala na mjesecnom nivou. Dakle, ispod koje cifre vi ne bi radili.