Krepo mi auto, slatke muke u kupnji novoga

Ma gore sam negdje okačio link… zadnji valjda link okačen…ali se izgubilo valjda među 100 linkova.

Na kraju skoro sve što sam htio. :slight_smile:
Godiste 2015, model 2016
Km: 125000 (vjerujem u podatak sad)
Cijena 150 000kn, ali u PDVu je, pa me ispada 130 000kn.
XDrive
Manual
Dosta sigurnosnih sistema… ono ABS, ESP…itd. poveci popis svacega. (Dok su mnogi modeli imali samo ABS i ESP)
Nije crni ni bijeli xd.
Uvezen je, ali nije preko uvoznika, to mi je bilo jako bitno. Ovaj čovjek si ga je sam kupovao u Njemačkoj.
Model 140kw. Tu sam preferirao model 120kw, da ostanem donji rang za tehnički… ali puno bolje mi je i 140kw nego ovi od 100kw ili 110kw.

Također kod modela iz 2016 su to motori sa 140kw, ranije su bili 135kw. Pa neka snage, kad se već probio rang za tehnicki. :slight_smile:

Dobio dupli set alu felgica, ljeto zima … s prakticki novim ljetnim gumama.
I regan je do negdje sredine iduće godine.

Mozda bi jedino jos od dodatne opreme zazelio radar sustav za praćenje kolone, to sam vidio da neki imaju…a za automatic mi je nakraju drago da nije… jer taj sustav dodaje 400kg autu i podiže potrošnju za jednu litru.
Ovaj model troši 6.5l kombinirane vožnje, što je odlično.

I ono što nisam primjetio da ovi modeli imaju, što bi volio imati je webasto sustav. Za grijanje auta dok je ugašen. To je odlično za kampiranje… a ja volim spavati u autu posvuda, haha.

Btw. odlični su sicevi za spavanje…fino se spuste, ko kreveti. :smiley:

Evo i linka: https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-4-gran-coupe-420xd-oglas-32414893

1 Like