Kad niš ne može ići glatko…pa opet da zagnjavim:
Našao sam povoljan let (napikao sam ga prvo ručno, na kraju sam isti našao i pomoću prijedloga od mare0309 http://www.azair.eu/8 - to čudo stvarno radi, ostale naknadne opcije još nisam probao)
Uglavnom, na problem sam naletio na Ryanair-ovoj stranici.
Odaberem let…odaberem sjedala…odaberem prtljagu…idem na plaćanje.
Kod plaćanja sve ispunim…ono mi kaže da nije prošla autorizacija kartice. (Kartica je od mame…i ona mi je poslala sve podatke) U komunikaciji s njom skužim da mi je rekla krivo cardholders name …jer mi je prvi puta rekla svoje pravo prezime s kvačicom, a na kartici je bez kvačice…pošto Šveđani nemaju to slovo.
Ocke…idem isponova, ispunim sve kako bi trebalo…dobijem opet da nije prošla autorizacija. Izbaci me stranica skroz na početak. Ponovim cijeli postupak i kaže mi da pokušavam checkirati dupli isti zahtjev (s istog emaila).???
Provjerim email da vidim jsam li dobio kakvu konfirmaciju uplate…no ništa. Danas kontaktiram njihovu službu da ih pitam jesam li ja to onda uplatio ili nisam…oni mi kažu da je uplata postojala i da je cancel-ana… (Što god im to točno značilo??? …ja sam to shvatio ko njihov bug)
Danas idem opet i opet dobijem da nije prošla autorizacija kartice…grrrrr
Zatim idem s novim pokušajem…niš mi ne preostaje osim da probam vrstu kartice “MasterCard debit” zamjeniti sa “MasterCard” …i probam tako i opet fail…i opet me izbaci na početnu stranicu.
No isto kao jučer, kad me izbacilo na početnu stranicu …zabilježi me kao da “jesam” uplatio…i sada mi neda da radim duplicate uplatu. Faking katastrofa…
E nisam pametan. Pa što mogu fulati, ne kužim? Sve brojeve sam tri puta isprovjeravao s mamom…jedino nisam siguran kako ustvrditi dali je kartica: mastercard ili mastercard debit ili mastercard prepaid. Na kartici piše samo mastercard…a na poleđini nekim malim slovima “debit” …
Ne vejrujem da mi tu može baš neko pomoći…ali možda neku banalnu stvar ne kontam…