Kupujem website - zarada 8-25 EUR

Kupujem website, strani ili domaći koji ima stabilnu organsku posjetu, star barem 6 mjeseci a uprihodi oko 8-25 EUR mjesečno. Budžet iznosi 200 EUR. Ponude slati na PM. I da, bitno mi je da je web monetiziran putem adsensa.

Samo reci da se šališ ali MOLIM TE !

5 Likeova

Sajt koji zaradjuje cca 25 eura mjesecno ne mozes kupit ispod 600 eura da ga j…š.

Koliko onda vredi Youtube kanal koji zaradjuje oko 100 eura mesecno?

Ovisi koliko je stalna ta zarada najbolje je godisnju zaradu podijeliti na 12 i tad se dobije realna jednomjesecna zarada. Ovisi koliko je netko spreman platiti, ja bih bez problema ukoliko je 100e mjesecno odvojio 1200e. No ima tu puno faktora subscriberi, koliko videa dobiva te preglede da li je to viralno trenutno i slično. Možeš poslati na pm link :slight_smile:

Prosek je dobar,u zadnjih godinu dana.

Koliko da trazim?

Ti si prodavač i odredi cijenu.
Ovako , da je web u pitanju, i recimo da uredno radi 3 godine najmanje + da je barem 80% organske posjete ide lako za 4-5k $

Posto je kanal u blagom usponu mislim da realno vredi oko 5k .

Ima ih ovdje vjerujem, a sada ti pazi kome daješ link (ima ih samo šnjuhaju) pa se dogovorite i prodaj.
Malo pročitaj forum, pa vidi tko radi a tko samo ispipava teren?

Hvala na savetima/
Sta mu to dodje snjuhaju?

Ljudi koji traže link a nisu zainteresirani za kupovinu. Hoće da ispipaju teren, pronađu načina kako da zarade gledajući tebe, pa ti dođu kasnije kao konkurencija.

1 Like

Ja sam trazio takav web s tom zaradom ali sam nudio 2000 eura mi je budzet s tim da mi se nitko nije javio jer sam trazio sam tech portale

Drug me je posavetovao da ne zurim sa prodajom.
Tako da odustajem.
Pozdrav

Kupujem i ja takav site, budzet neusporedivo veći… pa mi baš i ne ide. Ali, nikad ne znaš kad je nekom hića pa proda za 200€ haha :smiley:

Upravo zato ja nudim 2k eura mozda netko hitno prodaje i potreban mu je novac ali ni 5k eura nije problem

Zaradilo se na BTC :slight_smile:

Evo ja prodajem, sajt ima od 10-20 dnevno sa trazilice, fali nov sadrzaj i malo linkova da se podigne na veci nivo. Prekljuce stavio Adsense u tekstive i do sada ima oko 1$, plus ima klikova ka Amz ali za sada jos nema prodaju.
Ima brdo KWa u top10, treba da se odrade meta diskripcije da se poveca CTR, tema je preopsirna tako da ima bas dosta da se pise. Ja sam ga platio 250$ + hosting 30$ + linkovi 100$, tako da moze da ide za 400$.
Inace sajt je 2 god star.

Malo sam se pozabavio i izvrsio neku analizu koliko vredi moj YT kanal trenutno,pa sam se razocarao.

Ne pristižu ponude pa ću preformulirati post:
Kupujem website monetiziran putem AdSensa, budžet do 250 EUR.

Vrlo interesantno.
Ja nisam mogao prodati za 100€, web koji je zaradjivao 40€ mjesečno na domeni staroj 4 godine. Nadam se da ćeš ti uspjeti u tvom naumu.

Mene zanima nešto drugo

Možeš li mi pojasniti što je u stvari ovaj dio. Jesi li kupovao linkove tako što si neke članke postavio na neke web stranice pa u tekstu stavio link prema tvom webu ili što već?

PBN linkove. A sto se tice ovoga da nisi mogao da prodas web koji zaradjuje 40$ od organske posete za 100$ ne znam sta da ti kazem…Na pijaci da si ga prodavao za taj iznos bi ga prodao.
Sledeci put kad budes imao takav web javi se, ja cu da ga kupim za 200$ :wink: