Legenda (nije za žene niti mekušce :) )

Masu kurseva postoji krš, nije uslov postojanja kursa njegov kvalitet. Semrush je uvijek bio mnogo preporučivaniji SEO alat no Ahrefs, a krš je naspram njega. Niko nije rekao da je zbog te promocije i 40% provizije za Semrush da je piramida. Ko što i nije.

@d1namic što se videa tiče ne znam, nema uopšte neke jake optužbe na račun ovog tatea, eventualno pretjerivanje oko vrijednosti kurseva, što je opet za sve koji išta žešće reklamiraju, od deterdženta pa do kursa toga svuđe ima. Nešta mi zasmeta kod ovog videa raskrinkavanja tatea što mi iskočiše dvije reklame. Možda ne bi trebalo. Uglavnom pretjerivanje što se videa tiče. Jednaku svar pravi ovaj video ko i ovaj tate, al otiću u filozofiju ako krenem objašnjavat moju logiku.

Ne znam šta se uopšte može očekivat od tih kurseva. Ono što ja dolazih u dodir s kursevima je sve fri, neki u prodaji i po 300$, neki jeftiniji, al vazda ista priča bude. Sve stvari koje znaš ukoliko je kurs o onom šta te zanima, a imaš nekog znanja o tome. Meni nijedan pročitani kurs nije vrijedio boba. Ne znam ko može očekivat da mu kurs riješi sve ne samo finansijske no i životne probleme. Kaže lik ništa novo nema u kursu i ništa što će te instant napravit bogatašem. Ajde

I banke ti praktično poklanjaju pare, a prašak skida sve fleke.