LinkedIn marketing

Na forumu još uvijek nema teme za LinkedIn, koji je trenutno (po meni) najbolja društvena mreža što se tiče reacha. Ja sam aktivno s LinkedIn profilom krenuo prije 2 mjeseca, te imam 5,000 konekcija.

Prednost ove društvene mreže?

Možete ciljati publiku putem tražilice. Moj posao je orijentiran na firme i ja ciljano dodajem konekcije koje su CEO, Owner, Founder. Ti ljudi su moji potencijalni klijenti i na ovaj način ih pronalazim.

Kako koristiti ovu mrežu?

Nemojte biti spameri. Mrežu koristite na način da dodajete ljude koji su vaši potencijalni klijenti i ne nudite im spam porukama usluge. Kreirajte sadržaj za polje vašeg rada i steknite povjerenje vaših konekcija, koje će se s vremenom javljati vama.

Ima li na LinkedInu zarade?

Ja sam u ova dva mjeseca našao 5+ stalnih suradnika upravo na LinkedInu. Uz malo truda i znanja možete proširiti vaše poslovanje. I dan danas mi se događa da konekcija koju sam dodao prije 2 mjeseca šalje poruku nakon što je vidjela moje svakodnevne objave i javlja se za suradnju.

Reach ove mreže?

Reach na LinkedInu je perver*ija. Doslovno mislim. Ukoliko objavljujete kvalitetan sadržaj, reach objava biti će barem vaš broj konekcija. U slučaju nekih objava, meni je reach kada sam imao svega 2k konekcija bio i preko 50,000 ljudi.

  • Jedan dan stara objava na profilu od 5k:
    image

  • Starija objava u tjedan dana od objave dok je profil bio na 2k:
    image

Kako krenuti s LinkedInom?

Moj mali doprinos je na: http://ivolipovsek.net/5-savjeta-za-besplatan-linkedin-marketing/

Nemate vremena za posvetiti se LinkedInu?

U tom slučaju možete mene angažirati za LinkedIn profil. Već imam 7+ osoba kojima odrađujem marketing, kreiranje sadržaja i kompletni all inclusive service za razvoj LinkedIn profila. Slobodno mi se možete javiti putem privatne poruke ili na email: [email protected]

Imate pitanja?

Pitajte u ovu temu kojoj je cilj da si međusobno pomažemo i razvijamo profile. Nemojte slati poruke, već pitajte ovdje da svi vide odgovore.

Hej hej
ja imam problemčić oko LinkedInd oglašavanja. Imam company page i želim povećati broj followera.
Naime, napravim kampanje sve mi uredno Linkedin odobri i ne potroši mi nikad kune na oglase.
Targetiram domaće ljude i pišem na hrvatskom postove no jedan post mi je prošao za oglašavanje dok od njih 20 nikad ništa nije bilo

Kakv su tvoja iskustva sa plaćenim oglasima tamo?

Jel moze za satiricnu stranicu biti dobar linkedin

Nema razloga za plaćenim oglasima, puno jeftinije ćeš proći ako gradiš profil.

Može biti za sve, no neznam koliki ti je budžet i isplativost za satiričnu stranicu.

BUMP! Ostvarena je suradnja sa jednim članom foruma u svrhu povećanja broja konekcija više profila.

Što se tiče mog osobnog profila, u ovih 2 mjeseca broj pratitelja je povećan za 3,000 konekcija. Redovne i kvalitetne objave su također doprinjele ovom povećanju.

Kako Vama ide, da li je netko krenuo s LinkedInom? :slight_smile: