Lista Expired i GoDaddy Closeout Domains koje nisu loše

Ođe ću djelit neke domene koje po meni vrijede, ali koje ja neću registrovat, pa možda nekome bude valjalo. Postavljaću i neke metrike čisto da ljudi malo bolje znaju kakve su domene. Uglavnom ukoliko ko bude uzimao domenu, ja ne garantujem ni za šta, osim eto da meni nisu izgledale loše. Možda neke domene ne budu u potpunosti isprovjeravane pa to obavezno uradite sami.

fashiononymous.net indexovana još uvijek

Ukoliko nikog ne zanima ovo neću nastavljat dodavat meni interesantne domene, da ne trošim vrijeme ulud.

15 Likeova

Sigurno mnoge zanima, domeni na izvolt’e. Ako ti je bas usput, kad trazis,a neces ih ti, nalijepi ih ovdje.
Ovaj je na aukciji, istice danas.a fashiononymous. com za 30 dana, i sad je na buynow za 2895 USD…

PS. @Jeronimo034 ne kockaj! :grin:

nije ovaj fashiononymous.net na aukciji no se može kupiti po ovoj cijeni. kad istekne domen na aukciji ako nema ponuda ide na GoDaddy Closeout Domains đe se može kupiti po ovoj cijeni, prva slika 5 dolara kaže i piše buy it now + cijena godišnje registracije. Bar ja to tako razumjeh da ide, možda griješim.

edit: ode fashiononymous.net

10% profita od zarade meni od srećnog kupca

dance-info.com ovu sam mislio iskoristit za neki aff sajt povezan sa plesom, ali mi se ne da. indexovana.

Necu necu, sad su mi misli usresredjene na drugu stranu :smiley:

Evo kako stoji kod mene - nije prodat. :grin::

Da evo vidim i ja da je dostupna. Ne znam sta bi pa mi godaddy pokaza ranije da je nedostupna

Po meni ovaj tvoj topic je super i svaka čast na nesebičnosti :+1:. Koliko će sad neko znati iskoristiti ovo što si pokrenuo i hoćeli se još ko priključiti sa ponudama - videće se :wink:

1 Like

Nisu dobre no su vrh sa neke tačke gledišta

SharingMyWife.org ne znam šta je ođe bilo al odma mi je pala nova na pamet nova ideja outsourcewife

danzaposaopaso.com ovo je neki španski sajt bio ali je nekako više crnogorski domen

1 Like

Evo još jedan, i to dobar adult keyword. :blush:
Samo, baš sam htio vidjeti pretrage na Keywords Everywhere addonu pa mi ne radi. Jeli i vama jutros tako? :thinking: :o:

E, ovo su stvarno loše vijesti. :neutral_face: :o:

image

Bilo je lepo dok je trajalo. Ima li neke alternative za ovakav alat?

Najavljeno je to bilo. Nije ni čudo, s obzirom na broj botova i infrastrukturu potrebnu za toliko korisnika i scrapovanje podataka sa Google Keyword Plannera.

Ako bi bila opcija da se isključi praćenje YouTubea, Ebaya, Google Webmaster Toolsa onda bi meni $10 dolara moglo biti možda 2-3 mjeseca.

Najviše kredita pojede kad se otvori webmaster tools, vjerovatno nekom ko zna kome pošaljemo sve keyworde sa naloga, nikad nisam pogledao Privacy Policy tog plugina :D.

Ja bih se bojao raditi na toj domeni fashionn… kako već. Backlinkova ima masu sa raznih bezveze blogova sve sitewide. “Išće” penal ako već nije droppana zbog penala. Al dobra je @anja1 tema, nemoj sad zapustiti :).

1 Like

da, i meni je ovo palo na pamet koliku su bazu napravili i kakve su podatke dobili koji sigurno vrijede baš mnogo

da, svako treba ispregledavat dobro sve redom prije no što odluči dal će koristiti i u koje svrhe neku expired domenu. dobar savjet viđoh prije neki dan na bh forum, svaku domenu treba provjerit tako što se objavi jedan dva članka za neki ne pretjerano jak termin i vidjet kako će ga gugl rangirat, ako ide brzo i dobro onda se može činjet sa domenom šta se želi. i kad se uzme domena može se dodati u wmt i vidjeti ima li kakvih penala. još gledam da su domene indexovane (obje ove navede jesu) jer bar se sa jedne strane vidi da domene nisu pod penalom. opet sve su to igrarije.

a vidjeću oću li nastavit temu jer bi mi bilo pametno da malo ohanem od traženja i nešta malo konkretnije radim. uglavnom ne vjerujem da će se to desit pa ako naleti nešta staviću ovdje.
opet kažem detaljnu analizu treba uraditi prije korištenja ovih domena.

na aukcijama ima mnogo boljih i jačih domena, ali preskupe budu (bar za mene) pa ih zato nisam uključivao ovdje, ali baš ima bombonica. sa ovim expired i closeouts je i veći rizik i manja korist (uglavnom).

skontao sam da je mene baš usralo sa onom jednom domenom jer se coffee extenzije ne mogu pretraživati na expireddomains net. pa je promaklo mnogima jer većina koriste taj alat u kombinaciji sa ahrefsom.

3 Likeova

smestaj.com - istekla i na aukciji je

https://www.godaddy.com/domain-auctions/smestaj-com-302440285

Ja konto nece niko bidovat kad ono navala u zadnjih 5 minuta.

vazda tako, nekad ode preko hiljade a nema bidova do po sata pred istek, pogotovo jake strane domene. za koliko je otišla znaš li?

Kako tražite te expired domene? Koji je najbolji servis, web, alat za to?

Edit: Ah da tako je bio je dobar tutorial već :slight_smile: