Ludak traži posudbu novca

Pozdrav ljudi, pisem ovdje jer neznan kako se objavljuje novi clanak a prvi put sam ovdje na ovom forumu. Zanima me inali tko volje da mi izade u susret s posudbom novca? Vracam s kamatom ako treba. Novac mi je potreban za sud i odvjetnika. Kroz dva mjeseca bi vratio dug. Nadam se da mi moze netko pomoci. Hvala i lijep pozdrav!

Na pravom si mjestu. Ima tu puno ljudi koji dobro zaraduju, a nis ne rade. Pricekaj da ti se jave…uglavnom takvi spavaju do 12h. Meni je jedan posudio 2000 eura i rekao mi…nosi se

5 Likeova

Da evo ja malo slabije zaradjujem jer sam se probudio u 10. Pricekaj jos 2 sata.

Samo kazi cifru garant ce ti se javiti, ako je cifra velika onda ce ti se ovi bogati javiti, ako je mala mozda ti se nitko nece javiti jer se s malim parama ne racuna, pa bolje kazi vise nego trebas,.

1 Like

Da bar nisi znao kako se ulogirati, ali nema veze. :smile:
Evo, sad imaš čak i novi topic, ili članak, kako ti kažeš. :o:

7 Likeova

Evo ja sam ustao u 12 kome treba :moneybag:, ali mozda je bolje da sacekas 14:00 h jer takvi bas, ali bas zaradjuju.

1 Like

Aaaa neeee, zakasnio sam, čestitam kolega Edis na brzini, nekad se stvarno isplati probudit točno u 12, a ne se izležavat do pola 1. :+1:

2 Likeova

FAKKKKKK… I ovog sam propustio…

1 Like

Evo mene u 1…pun san ka brod, koliko triba? Na to ide i od mene x5 da se nadje, samo nemoj da dosadjujes za vracanje. A ovi u 2 kad dodju ufff

1 Like

14:20, kome trebaju pare? :smiley:

Najjači su mi ovi, trebaju im pare, registruju se na ovaj forum (prije 11h), ej, od svih njima na um padne wmforum.geek.hr

Kome treba para?

200

3 Likeova

Evo ja ustao sad oko 4 ja sam visa niza klasa :smiley:
Kolko treba ?

Dobro jutro svima :smiley:

1 Like

Ne treba.
Kada objavljuješ oglase, pravila foruma su da moraš dati više informacije, npr link weba, u ovom slučaju broj računa.
Stavi broj računa tu i uplatiti ćemo ti.

1 Like

E moj Zeljko, znam ja kako je biti bez novaca i u nevolji a treba ti za odvjetnika…
Nije problem posuditi, ma šta posuditi, i dati napačenom čovjeku u nevolji… Evo, baš sam ovaj tjedan pomogao jednom sirotom čovjeku u Egiptu, čak sam otvorio i temu o tome ovdje na forumu.
Nije sad da mu brojim, al pomogao sam ga sa jedno 500-600€ minimalno, al kako kažem, neka mu ih je sa srećom, netreba mi ni vraćat’.
Jbg. bit će para, ima kod mene ja spavam do 5 popodne, posao mi je na polu-automatiski…pare samo idu, dva puta enter i peri miško!
Samo se ti Željkec javi čiki Wolfu na PM. Ima Wolf dat će Wolf!

6 Likeova

ovo sam oplak’o :smiley: haha

6 Likeova

NIst gore neg kad te krene uznemiravat i smarati da vrati novac, ovom cu dati koliko oce sam da me ne cima kasnije da vrati pare.

To je mene strah, da ne bude kasnije dosadan.

6 Likeova

Ak si mogao meni dati 2000 evra, njemu mozes dati barem 1000e. To ti je samo jedan enter :blush:

6 Likeova

Pozdrav Wolf, neznam kako ti poslati poruku pa ti ovdje pisem. Trebao bih posudit 10.000kn. Jel se mozemo licno naci pa da ti dam svoje podatke i to jer ne zelim da mislis da ti necu vratit. Imam sud protiv dubrovacke bolnice jer su mi sjebali operaciju desne sake i sad nmg nornalno ju micat a odvjetnik mi je sve objasnio i mogu dobit veliku odstetu al za to trebam lovu.
Nazalost nisam puno na internetu jer se sad bavim prikupljanjen papira i ostalo za sutra za sud

Uporan si svaka ti čast…
tenor

1 Like

A što ne nađeš advokata koji će ti odradit to za procente, nemoguće je ako je slučaj čist da neki advokat neće odradit taj posao za procente. Za šta ti trebaju pare? eto malo da uozbiljim temu. moj tast je slomio obe pete na poslu pa se tuzio s firmom i dobio je spor jer je čist slučaj bio, a advokat je uzeo svojih 20%.