A da mu opalin na enter i 1000 e?
Propala karta?
Ma dajte ljudi ne osuđujte čovjeka, nikad neznaš šta te može u životu snaći…
Željko slušaj, sad sam u banci, prilično je gužva pa sad čekam da dignem novac sa deviznog. Daj reci nisi valjda otputovao sa onim vlakom u 13h?
Il’ da nedižem sada ništa? Daj napiši…javi se tu.
Na kolodvoru sam autobusnom u kaficu STOP…nisam jos otisao…
Neznam zasto ljudi osuduju kad neznaju nista o meni…nazalost ljudi su takvi…al opet ih razumijem i dokazt cu im da nisam onak kakvim me smatraju…
Upravo, ljudi su velika gamad… Evo ja bih ti prvi pomogao, ali prije 3 dana poslao sličan iznos rođaku, tako da nisam trenutno u mogućnosti da i tebi pomognem.
Hvala ti, al evo Wolf ce mi uskocit s novcima 
Evo sad će Wolf još troje je ispred mene tu u banci pa sam onda ja… Oko 15h na Trgu Bana Jelačića? Jel možeš?
Nego Željko, daj povedi i sestricu sa sobom trebat će nam…
Rijeseno. Ja mu posudio… nisam imao tocno 10000 nego 9999
Hahahhaha nema sestrice…Hmm dao sam osobnu za zalog ovdje u kaficu jer nisam imao dovoljno za platit…Hoce to biti problem?
@nogometne1 ti se ne javljaj, ti si gori od njega…
U kojem smislu je gori i od koga?
Imamo ja i on neriješeni računa, a nezz jesi li ti retardiran ili šta…jel kužiš ti sarkazam odozgo…svi mi radimo mukotrpno da dođemo do love i ne, ne pada sa neba, ako stvarno imaš problema gdje ti je familija, rodbina, prijatelji…ti ko iz vedra neba na ovaj forum, puno ljudi se opeklo na takve poput tebe, tako da bilo istina ili ne…niko ti neće posuditi te pare, pogotovo ne toliko…
Ma neće biti problem Željkec, netreba meni tvoja osobna…
Ali gledaj u stvari imamo mali problemčić, ali nije da je ne riješiv.
Daj reci sestrici da pakuje stvari i neka krene na prvi bus u Zagreb. Barem za 7 dana boravka ovdje neka se pripremi. Kada stigne na kolodvor javi se, ja sam tu blizu doći ću po nju…
Jer znaš, trebati će netko i odraditi tih 10t kuna.
Nadam se da nisi mislio valjda samo ovako dobit’ novac…
I nadam se da je punoljetna?!

Ma ovo neko prca…ne moze biti takav retardus 
Bjezi mi iz grada! 
hahahahahah a di nestade sestrica, nek produzi i do Splita, ide i dodatnih 10k prolazio san i na losije vise