MediaVenus: Nova oglašivačka mreža stigla na domaće tržište

Izvor: https://geek.hr/webmajstori/pridruzite-se-oglasivackoj-mrezi-mediavenus-i-osvojite-nagrade/


OPREZ! Neki korisnici se žale da nisu primili svoje isplate (pročitaj niže u topicu).

Ako ste u potrazi za alternativom Google AdSenseu, možda je sada prava prilika da pružite priliku mladoj, brzorastućoj oglašivačkoj mreži MediaVenus. Ako se pridružite oglašivačkoj mreži odmah, ulazite u nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti jednu od mnoštvo nagrada, predvođenih MacBook Air 13 prijenosnikom!

Oglašivačka mreža MediaVenus, u periodu od 24. listopada, pa sve do 23. prosinca 2016. godine, organizira nagradnu igru gdje svi novi partneri ulaze u nagradno izvlačenje. Nagrade su MacBook Air 13, iPad Pro i Apple Watch, a svi novi korisnici dobiti će 40 eura besplatnog oglašavanja na njihovoj mreži!

Za više informacija posjetite njihovu stranicu.

Evo iz MediaVenus su zakupili i banner na forumu, pa neka ovo bude ujedno i oficijalni thread za sva iskustva i pitanja vezana za ovu mrežu.

Je li ih netko već probao?

Možemo li mi iz BiH?

I mogu li sajtovi gdje ima i sadržaja za 18+
Gleam pise cpc 0,04$, vidim da moze i adult idemo ovo probati momentalno :slight_smile: @steelmaiden gdje im je ured ako me ne isplate :smiley:

Koliko znam, otvoreni su za cijelu ex-yu, a ako imaju adult kategoriju onda valjda moze i to.

Mislim da su iz Rusije ili Kazahstana, ne znam jesu li već otvorili ured u našoj regiji. Meni su uredno unaprijed platili za banner, pa mislim da nebi trebalo biti problema oko isplate :slight_smile:

1 Like

Evo sad krenem sa registracijom na dodavanje sajta traze:
Statistics URL
Please, fill login and password from site statistic
E jesu ovo i zakomplikovali :smiley:

Hehe, cuj pre i posle screen shoot… Pa ako ne znaju sami upratiti statistiku oglasnih jedinica kako ce ista uraditi…

1 Like

Uhh, odlicno.
Prvi put tak nekaj vidim.

hahahahaha na sta li ce ovo izaci, jeste li uzeli po ovih 40e haha

Kako mi ovo samo smrdi na scam :D.

Totalno nešto ne štima. Još jedan lol:

Trebate potvrditi posetu sajta tako što ćete nam dati pristup vašoj statistici

hahahahahhahahahhahahhaa
evo letim da im dam pristup stranici :smiley:

Je da, uredno su platili da reklamiraju sebe na tom banneru. To je još daleko od toga da oni budu nekakv posrednik između oglašivača i weba…i da realiziraju isplatu po “kliku”.
Ako su scam po bilo kojem pitanju, onda je jasno da će platiti da reklamiraju sebe…pa da prošire scam.

Da su prava oglašivačka mreža koja prati neku statistiku, nebi najvjerovatnije ni plaćali unaprijed…nego po ostvarenim klikovima…

Pogledajte način učestvovanja u nagradnoj igri. Postavite naše oglase na vaš sajt, uslikajte bez oglasa i sa oglasima screenshot - molim, dakle oni kao ne mogu vidjeti da imaju oglase na određenom sajtu? Ma prevara stolječa, čim su to rusi nešto ne štima. Još sada kad sam pročitao da traže pristup posjetama, na kraju za isplatu će tražiti pristup cpanelu i domain serveru xD.

imal sam ih za probu, platili su trecinu dogovorenog tak da sam ih maknul…

Osim, što se ovo ne može zvati ni prevara. Xd

Taman sam ih mislio testirati…

Koji ste vi show, ulepšate mi veče uvek :smiley:

Ne znam za vas ja koristim njihove oglase i nisu mi losi. Isplata je redovna cak i na malo vece iznose u 5 mjesecu sam imao 311 dolara koje su mi uredno isplatili. Dok npr adnow cirkus zivi 30 dolara cekas 2 mjeseca :confused:

Jesu ti trazili prilikom isplate sifru od PayPala hahahahaha
Ne pada mi na pamet ove smecare stavljati, ljudi ne znaju statistiku pratiti hahahaha Jos ovom nisu isplatili…

Malo smirite tenzije, ne mozete odmah nekog nazvati scammerom, samo zato sto vi mislite da je to tako.

Ja sam prilikom prijave svog sajta, poslao screenshot Analyticsa, i to je bilo dovoljno da me odobre, nisam morao slati nikakve sifre pa ne morate ni vi. Mozda je to standardna procedura kod ruskih oglasivaca i publishera, a nama je neobicno jer smo naucili na americke i europske mreze.

Inace, njihove oglase sam vidio na vecim srpskim sajtovima, i tamo vec neko vrijeme aktivno posluju.

Ako u svrhu nagradne igre traze screenshot iz kojeg se vidi da ste postavili njihove oglase, ja tu ne vidim nikakav problem. Mozda im je tako jednostavnije nego da na svakom URL-u traze gdje su njihovi oglasi. Uostalom, nitko vas ne tjera da sudjelujete u toj nagradnoj igri.

Mozes pojasniti malo? Napravio si primjerice $300 prema njihovim statistikama, a oni su ti isplatili samo $100? Ili ste unaprijed dogovorili neki iznos za određeni broj impresija, a oni su ti samo trecinu tog iznosa isplatili?

Ja ih osobno nisam koristio kao publisher, jer nemam sajtove u koje bi se dobro uklopili njihovi oglasi, tako da ne mogu podijeliti svoja iskustva, no odmah zakljuciti da se radi o scammerima je pomalo djetinjasto.