Mediavine počinje prihvaćati i manje sajtove | Journey by Mediavine

Nekom će sigurno biti zanimljivo, ja sam već na jedan sajt instalirao plugin pa ću čekati 30 dana dok ne dobije dosta podataka, ako me prihvate - super. Taman sam na toj granici s prometom.

p.s. zaboravi staviti link iz screenshot-a: https://bit.ly/4aeaFyw

3 Likeova

opa, goood news…šta je reć pa su se za ovo odlučili da snize na 10K

i dalje je kriterij da je sajt engleski?

" Simply install Grow by Mediavine and run it for a minimum of 30 days . (The sooner you get started, the better.) We’ll measure your traffic and reach out when you’re ready to run ads."

Znaci instaliras njihov plugin, oni trekuju traffic…Ja sam totalna paranoja kad neko hoce da se kaci na GSC, ali to je uslov kod Mediavine i sa “normalnim” programom. Btw. koja je razlika u reklamam i zaradi izmedju ovog i onog programa gdje treba 30k mjesecno minimum?

A evo ne znam ovo je skroz novo. Tako je, instalirao sam plugin, iako čak mislim da to nije baš njihov plugin, nego neka platforma Grow…

Po meni, sklapaju neki biznis, jer vidim da je taj grow puno više od nečeg što prati traffic (dobije se ikonica na sajtu za dijeljenje sadržaja, možeš prikazivati preporuke sadržaja, korisnici se također mogu pretplatiti na grow)… nisam stigao sve istražiti, ali ne zvuči loše.

2 Likeova